Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε πλήρη ετοιμότητα για τον ετήσιο χορό του Σαββάτου ο Σύλλογος της Οξυάς

.

 Σε πλήρη ετοιμότητα, πλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς «Το Μοναστήρι Της Αγίας Τριάδας»,  για τη χειμερινή εκδήλωση χορού του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ» (2ο χιλ. Μουζακίου – Μαυροματίου) το βράδυ του Σαββάτου, 10 Φεβρουαρίου.

 Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 08 : 30 το βράδυ και το Διοικητικό Συμβούλιο αναμένει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και του χωριού της Οξυάς για ένα γνήσιο Οξυώτικο γλέντι μέχρι το πρωί, με τη ζωντανή ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής, που θα απαρτίζουν οι Στέλιος Ευαγγελάκης και Μαρία Γιαννακά στο τραγούδι, ο Βασίλης Μπαλογιάννης στο κλαρίνο, ο Γιάννης Σούλτης στο βιολί και πολλοί ακόμα καταξιωμένοι καλλιτέχνες.

Τιμή κάρτας εισόδου δεκαπέντε (15) ευρώ, με φαγητό και απεριόριστη κατανάλωση ποτού και αναψυκτικών.

Για τα παιδιά είσοδος οκτώ (8) ευρώ με φαγητό και ποτό (ή δωρεάν χωρίς φαγητό, κ.λ.π.)




Total
0
Shares
Previous Article

1977-2017: 40 χρόνια ιστορίας για τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας

Next Article

Σύντομα αδειοδοτούνται οι ιαματικές πηγές του Δήμου Σοφάδων

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…