Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας του Α.Σ.Καρδίτσας για τη Β’ Εθνική

«Όλοι μαζί για το μπάσκετ της Καρδίτσας»

Με σύνθημα «Όλοι μαζί για το μπάσκετ της Καρδίτσας» κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Α.Σ.Καρδίτσας για την περίοδο 2016-17. Μια σεζόν που βρίσκει για πρώτη φορά στην ιστορία, ομάδα της πόλης μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ. Μια πολύ μεγάλη πρόκληση για την πόλη μας και το μπάσκετ της περιοχής μας, που ανέδειξε σημαντικούς αθλητές αλλά έως τώρα, δεν είχε σημειώσει συλλογικές επιτυχίες.

Ο Α.Σ.Κ. τα κατάφερε, πήρε την άνοδο και τώρα έχει μπροστά του ένα μεγάλο στοίχημα. Να καθιερωθεί και να είναι ανταγωνιστικός σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Β’ Εθνικής. Απέναντι σε ομάδες που έχουν μεγάλη παράδοση στις εθνικές  κατηγορίες, ο Α.Σ.Καρδίτσας στηρίζεται στη φιλοδοξία, την οργάνωση και τη στήριξη των φιλάθλων για να έχει την παρουσία που αξίζει στην Καρδίτσα.

Η κάρτα διαρκείας του Α.Σ.Κ. τιμάται 60€ και είναι η έμπρακτη στήριξη προς τον αθλητισμό της περιοχής μας, είναι η βοήθεια προς την ομάδα να σταθεί με αξιώσεις σε ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δίνει την ευκαιρία σε κάθε φίλαθλο να παρακολουθήσει όμορφο και συναρπαστικό μπάσκετ, καθώς εξασφαλίζει την είσοδο και στους 15 εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα όμως, δίνει τεράστια βοήθεια στην προσπάθεια της ομάδας μας. Επιπλέον, κάθε κάτοχος κάρτας διαρκείας απολαμβάνει ειδικά προνόμια, όπως η διαρκής ενημέρωση για τις δραστηριότητες του συλλόγου, αλλά και συγκεκριμένες παροχές που σύντομα θα ανακοινωθούν.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας για την περίοδο 2016-17 γίνεται από τα μέλη της διοίκησης στα οποία μπορεί να απευθυνθεί κάθε ενδιαφερόμενος, αλλά και από τα καταστήματα «Σεραϊκό» (Δ.Τερτίπη 17 στον κεντρικό πεζόδρομο) και «Αθλόπολις» (Βασιαρδάνη και Πλαστήρα).

ask_diarkeias_2016_1




Total
0
Shares
Previous Article

Από τη Δήμητρα/Απόλλων στην ΑΕΚ ο Μενέλαος Τσιαχματιώτης!

Next Article

Με Ιερά Κατάνυξη η Λιτάνευση του Επιταφίου της Παναγίας στην Πύλη Τρικάλων