Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε κινητοποίηση ο Μηχανισμός του Δήμου Πύλης εν όψει του χιονιά

Σε κινητοποίηση ο Μηχανισμός του Δήμου Πύλης εν όψει του χιονιά – Παρόν ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας.

Άμεση κινητοποίηση είχε ο Μηχανισμός του Δήμου Πύλης με την πτώση του πρώτου χιονιού από την Παρασκευή το βράδυ, όπου τα Μηχανήματα του Δήμου βρέθηκαν στα ορεινά αλλά και στα πεδινά του Καλλικρατικού Δήμου, για να καθαρίσουν τους δρόμους και να ρίξουν το ανάλογο αλάτι, συνεχίζοντας το έργο τους και το Σάββατο 7/1 . Παρόν στον παραπάνω συντονισμό ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Άρης Τζάνης υπεύθυνος των Μηχανημάτων.

Το Σάββατο από νωρίς το πρωί στην Δημοτική Ενότητα Αιθήκων βρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Πύλης κ. Αθανάσιο Γιαννοτάκη, τον Αντιδήμαρχο κ. Άρη Τζάνη όπου συγκεκριμένα επισκέφθηκαν την Ελάτη, Περτούλι και φυσικά το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου και είδαν από κοντά την υπάρχουσα κατάσταση. Στο Περτούλι συνάντησαν τον κ. Σωτ. Κουτσιανίτη που τους ενημέρωσε σχετικά με την κατάσταση εκεί και πως πρέπει να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με το χιόνι στην υπερβολική του πτώση.

Μιλήσανε με τον Υπεύθυνο του ΣΑΛΕ κ. Γρηγόρη Καραμπούλα, τον υπεύθυνο του Χ. Κ. κ. Χρήστο Κωτούλα, οι οποίοι ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την κίνηση και ήταν ευχαριστημένοι από την προσέλευση επισκεπτών –τουριστών στην περιοχή.

Να σημειώσουμε ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου στις ημέρες των εορτών κατακλύστηκε από χιλιάδες κόσμου, ειδικά τις δύο ημέρες που άρχισε να πέφτει το πρώτο χιόνι η κίνηση συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό.

Παρ’ όλο ότι η ποσότητα του χιονιού δεν ήταν αρκετή για να δουλέψουν οι δυο πίστες του Χιονοδρομικού, οι επισκέπτες απόλαυσαν την βόλτα τους με το τελεφερίκ, τον καφέ τους και τα ζεστά ροφήματα στα πανέμορφα ΣΑΛΕ της Βάσης και της Κορυφής.

Επίσης απόλαυσαν τις καταβάσεις με έλκηθρο τις βόλτες τους με τα Μηχανήματα του χιονιού, καθώς και την Ιππασία με Άλογο.

Καθώς το χιόνι έπεφτε σε μεγάλη ποσότητα το Σάββατο το μεσημέρι το τοπίο γινόταν ασύγκριτο πιο όμορφο και Αλπικό. Τις επόμενες ημέρες που θα συνεχίζεται η χιονόπτωση πιστεύουμε να λειτουργήσουν και οι πίστες του Χιονοδρομικού για Σκι και οι χιονοδρόμοι θα απολαύσουν απίστευτες καταβάσεις που τόσο πολύ περιμένουν.

22222213333

DSC07444

DSC07443




Total
0
Shares
Previous Article

Οριστική αναβολή για το ματς Α.Σ.Καρδίτσας-Α.Σ.Πευκοχωρίου

Next Article

Αναβάλλεται η κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Μουζακίου

Related Posts