Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε Καραμανλή και Καράγιωργα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Επισκέφτηκε τις εργασίες στα 2 μεγάλα οδικά έργα της πόλης της Λάρισας

Κώστας Αγοραστός: «Σημαντικά οδικά έργα ασφάλειας για την μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων»

Τις εργασίες στα δυο μεγάλα οδικά έργα της πόλης της Λάρισας επισκέφτηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γρηγόρη Παπαχαραλάμπους. Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών και συνομίλησε με τους κατασκευαστές ζητώντας γρήγορους ρυθμούς για να ολοκληρωθούν τα έργα.

Σε ότι αφορά την λεωφόρο Καραμανλή προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ, οι εργασίες προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς και το έργο αναμένεται να παραδοθεί στο σύνολό του μέσα στην άνοιξη. Παράλληλα γίνονται εργασίες ώστε να διανοιχθεί παράπλευρος δρόμος στο ύψος της αερογέφυρας των σιδηροδρομικών γραμμών ώστε τα αυτοκίνητα να μπορούν να πραγματοποιούν αναστροφή με ασφάλεια κάτω από την αερογέφυρα.

Στην οδό Καράγιωργα προϋπολογισμού 18,6 εκατ. ευρώ, οι εργασίες που είχαν σταματήσει λόγω προβλημάτων σχετικά με τις απαλλοτριώσεις, ξεκίνησαν και πάλι και το έργο προχωρά κανονικά.

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός, «Πρόκειται για σημαντικά οδικά έργα ασφάλειας για την μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων, για τους Λαρισαίους και όχι μόνο. Τα έργα αυτά ανήκουν σε όλους τους πολίτες, που θα τα χρησιμοποιήσουν και προσφέρουν μια ανάσα στο κυκλοφοριακό της πόλης. Παράλληλα, αλλάζουν προς το καλύτερο και αναβαθμίζουν αισθητικά τις περιοχές αυτές καθώς δημιουργούνται χώροι περιπάτου, διαβάσεις πεζών και ποδηλάτων, ηλεκτροφωτισμός κ.α. Παράλληλα τα έργα αυτά στηρίζουν θέσεις εργασίας και δημιουργούν μόχλευση στην τοπική οικονομία και κοινωνία. Παρακολουθούμε από κοντά την πορεία τους και συνεργαζόμαστε με τους κατασκευαστές ώστε να παραδοθούν σύντομα στους πολίτες για χρήση».

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016




Total
0
Shares
Previous Article

Αποκριάτικα έθιμα από όλη την Ελλάδα στην πλατεία Συντάγματος

Next Article

Συνέχεια συνεργασίας του ΚΠΕ Μουζακίου με φορείς της Τοπικής Κοινωνίας αυτοδιοίκησης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη»

Related Posts