Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε εξέλιξη το ολοκληρωμένο σχέδιο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων του Δήμου Μουζακίου για 16 θέσεις

fortisi oximatobn 1

Σε εξέλιξη το ολοκληρωμένο σχέδιο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων του Δήμου Μουζακίου για 16 θέσεις

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει από το Δήμο Μουζακίου, η εκτέλεση της σύμβασης προϋπολογισμού έργου 17.856 ευρώ που υπέγραψαν πριν λίγο καιρό, ο Δήμαρχος κ. Θεοφάνης Στάθης, με εκπρόσωπο της αναδόχου Εταιρείας «Project4», για την εκπόνηση ολοκληρωμένου Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.).

Επιδίωξη της Δημοτικής αρχής είναι η δημιουργία συνολικά 16 σταθμών φόρτισης, εκ των οποίων οι τρείς θα αφορούν ειδικές κατηγορίες οχημάτων όπως είναι τα ταξί, τα λεωφορεία και οχήματα φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων, διαφόρων υλικών και πραγμάτων.

Το εν λόγω Σχέδιο που έχει τεθεί εδώ και ημέρες σε δημόσια διαβούλευση, περιλαμβάνει τα παρακάτω στάδια:

  • Ανάλυση Υφιστάμενης Κατάστασης – Χαρτογράφηση της Περιοχής Παρέμβασης.
  • Χωροθέτηση των σημείων επαναφόρτισης και θέσεων στάθμευσης Η/Ο – Σενάρια ανάπτυξης δικτύου σημείων επαναφόρτισης Η/Ο.
  • Έκθεση της Διαβούλευσης.

Την πορεία της διαδικασίας σύνταξης του σχετικού φακέλου του Δήμου με τις παρεμβάσεις, ο οποίος θα υποβληθεί για χρηματοδότηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, συζήτησαν σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Μουζακίου: οι αντιδήμαρχοι κα Αποστολία Αγγελάκη, κ. Γιάννης Πατσιαούρας, κ. Γιώργος Φούντας και κ. Ηλίας Τρυφέρης, ο κ. Νίκος Κουτσομάρκος ως εκπρόσωπος της αναδόχου Εταιρίας και ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Βασίλης Φούκας.

Διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων σε ότι αφορά στις προτεινόμενες θέσεις, αφού εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα και αναλύθηκαν οι προοπτικές προώθησης της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων στο Δήμο, στο πλαίσιο και του εθνικού στρατηγικού πλάνου της «πράσινης ανάπτυξης».

Να σημειωθεί ότι Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το «Πράσινο Ταμείο», ενώ ο χρόνος ολοκλήρωσής της εκπνέει στο τέλος του τρέχοντος μηνός Ιουνίου..

fortisi oximatobn 2 fortisi oximatobn 3




Total
0
Shares
Previous Article
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» για τον προσυμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» για τον προσυμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού

Next Article
Επιδείνωση του καιρού από τις απογευματινές ώρες σήμερα Δευτέρα έως τις μεσημβρινές ώρες αύριο Τρίτη - Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού σήμερα Τετάρτη από τις βραδινές ώρες έως και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης - ΕΜΥ: Αλλάζει ο καιρός το επόμενο διήμερο - Προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Συντονιστικό κέντρο για την κακοκαιρία DANIEL στην ΠΕ Καρδίτσας - Τηλέφωνα επικοινωνίας - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού από σήμερα Τρίτη ως και την Πέμπτη - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…