Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης τμήματος του δρόμου Καρδιτσομάγουλα – Αγία Τριάδα

nousios karditsomagoula

 

Κ. Νούσιος: «Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την οδική ασφάλεια και να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των πολιτών»

Στην επιβεβλημένη αποκατάσταση τμήματος του επαρχιακού δρόμου Καρδιτσομάγουλας – Αγίας Τριάδας προχωρά άμεσα η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, εργασίες συντήρησης σε οδικό τμήμα μήκους 400 μέτρων βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να αποκατασταθούν ζημιές στο οδόστρωμα από καθίζησή του, λόγω βροχοπτώσεων, έντονων καιρικών φαινομένων και ιδιαιτεροτήτων του υπεδάφους.

Στο σημείο των εργασιών παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος και η Προϊσταμένη του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας κυρία Βασιλική Πετσιά,  επιβλέποντας την πορεία εξέλιξής τους. Τα συνεργεία της Π.Ε. Καρδίτσας προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το οδικό δίκτυο να εξασφαλίζει ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και την ομαλή προσβασιμότητα.

Όπως επισήμανε ο κ. Νούσιος:

«Είμαστε διαρκώς δίπλα στον πολίτη για να υλοποιήσουμε όλες τις δεσμεύσεις μας και να ικανοποιούμε τις ανάγκες που δημιουργούνται προς όφελός του. Η αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα στο τμήμα της επαρχιακής οδού Καρδιτσομάγουλας – Αγίας Τριάδας βελτιστοποιεί το οδικό δίκτυο και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλή μετακίνηση και την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Η πάγια θέση της Π.Ε. Καρδίτσας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού είναι οι παρεμβάσεις και η ολοκλήρωση έργων με θετικές επιπτώσεις στις συγκοινωνίες, την οικονομία και την κοινωνία. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την οδική ασφάλεια και να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των πολιτών».




Total
0
Shares
Previous Article
agorastos111

Άρνηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της ΕΝ.Π.Ε

Next Article
Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα (11/17-11-2019)

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…