Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε εξέλιξη αντιπλημμυρικά έργα στον Καράμπαλη ποταμό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

karabalis ergasies 1

Σε εξέλιξη αντιπλημμυρικά έργα στον Καράμπαλη ποταμό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στον Καράμπαλη ποταμό στην Καρδίτσα. Πρόκειται για έργα συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιλαμβάνουν εργασίες καθαρισμού και εκβάθυνσης στο τμήμα από τη σμίξη του ποταμού Καράμπαλη με τον ποταμό Καλέτζη έως τη γέφυρα στην ε.ο. Καρδίτσας – Λάρισας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, διεκδικώντας, χρηματοδοτώντας και υλοποιώντας έργα με αξία για τους πολλούς» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Με σύμμαχο τη φύση και τις φυσικές διεργασίες, σε συνεργασία με τις τεχνικές μας υπηρεσίες έχουμε σε εξέλιξη έργα αντιπλημμυρικής προστασίας που δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας  για ανθρώπινες ζωές, αγαθά, οικισμούς και καλλιέργειες»  προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

karabalis ergasies 2 karabalis ergasies 3
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ψήφισμα κατά των Ιδιωτικών ΑΕΙ - Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συγχαίρει την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα

Ολιγοήμερη παράταση υποβολής αιτήσεων

Επόμενο άρθρο
pereiferiakos kleistos mouzaki

Περιφερειακός Μουζακίου: Ένας δρόμος μα…πολλές απορίες!!