Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε ετοιμότητα οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων για άστεγους ενόψει κύματος ψύχους  

Καιρός – Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει παγωνιές στην Ελλάδα

Σε ετοιμότητα οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων για άστεγους ενόψει κύματος ψύχους

  • Ανοικτός θερμαινόμενος χώρος σε 24ωρες βάση
  • Συνεχείς επιτόπιες παρεμβάσεις στους δρόμους για εντοπισμό αστέγων

Από  τη  Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα  ο μηχανισμός για την προστασία των αστέγων της πόλης μας από την επερχόμενη κακοκαιρία.

Από την Παρασκευή 21/01/2022 και για όσο επικρατήσουν οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, λειτουργεί σε 24ωρη βάση, θερμαινόμενος, φυλασσόμενος χώρος στην οδό Αχιλλέως αρ.26,στη συνοικία Ανθούπολης.

Οι άστεγοι και όσοι πολίτες διαβιούν  σε επικίνδυνες συνθήκες, θα έχουν τη δυνατότητα να προστατευθούν από το κρύο ενώ θα προσφέρονται κουβέρτες, ζεστά ροφήματα και πρόχειρα γεύματα.

Σημειώνεται ότι θα τηρούνται τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι ενδιαφερόμενοι πριν την είσοδο θα υποβάλλονται σε self test.

Για τον εντοπισμό και ενημέρωση των αστέγων, ειδικό κλιμάκιο θα πραγματοποιεί συνεχείς επιτόπιες παρεμβάσεις στους δρόμους της πόλης.

Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι σε 24ωρη βάση λειτουργεί από τη  Διεύθυνση  μας τηλεφωνική γραμμή (6970236181), όπου οι πολίτες μπορούν να αναφέρουν σημεία όπου βρίσκονται άστεγοι που χρειάζονται βοήθεια.




Total
0
Shares
Previous Article
Επιτροπή Αγώνα Αγραφιωτών

Επιτροπή Αγώνα Αγραφιωτών: Κανένα βουνό ανυπεράσπιστο - Η ζωή στα Άγραφα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον

Next Article
astynomika sillipseis

Τέσσερις συλλήψεις σε Λάρισα και Μαγνησία την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…