Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Τρικκαίων για το δημοψήφισμα

Έτοιμος είναι ο Δήμος Τρικκαίων για τη διεξαγωγή του πρώτου μετά από 41 χρόνια δημοψηφίσματος στη χώρα μας. Ηδη, βάσει των εγκυκλίων και οδηγιών του υπουργείου Εσωτερικών, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έχουν ξεκινήσει να εργάζονται για την ομαλή διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Συγκροτήθηκε η αρμόδια ομάδα για τις εκλογές, η οποία ήδη συνεδρίασε και καθόρισε το έργο της, κατανέμοντας ρόλους, κατευθύνοντας τις αρμόδιες υπηρεσίες και λειτουργώντας επιτελικά.

Εξάλλου, ο Δήμος Τρικκαίων διαθέτει ήδη τεράστια εμπειρία στη διεξαγωγή κάθε είδους εκλογικής διαδικασίας. Πόσω μάλλον, όταν μόλις πριν 5 μήνες υπήρξε ανάλογη διαδικασία, ενώ οι εγκύκλιοι που αποστέλλονται, επί της ουσίας δεν αλλάζουν τις προβλεπόμενες πρακτικές.

Από το πρωί της Τετάρτης 1 Ιουλίου, αρχίζει η μεταφορά του εκλογικού υλικού (κάλπες, παραβάν κ.α.) στα σχολεία, προκειμένου να τοποθετηθούν και να είναι έτοιμα.

Εχει ήδη γίνει, επίσης, επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολείων για τη λειτουργία τους, ενώ, με δεδομένες τις καιρικές συνθήκες, δεν απαιτείται μεγάλη κατανάλωση σε
Από την Παρασκευή, και αφού αποσταλούν τα ψηφοδέλτια και οι σάκοι από την ΠΕ Τρικάλων, θα γίνει η διανομή τους στους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Ολες αυτές οι διαδικασίες γίνονται ταχύτατα, στο πλαίσιο των εγκυκλίων, και με γνώμονα την ολοκλήρωσή τους μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.
Total
0
Shares
Previous Article

«Το ΟΧΙ δε σημαίνει δραχμή και έξοδο από την Ευρώπη» - «Νικάμε το φόβο»

Next Article

Ασ. Σκόνδρα: Ανοιχτή επιστολή σε αγρότες και κτηνοτρόφους