Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε ετοιμότητα για μια ακόμα φορά ο Δήμος Πύλης

xionia Pyli Martios

Σε ετοιμότητα για μια ακόμα φορά ο Δήμος Πύλης

Το Σαββατοκύριακο που μας 19/20 Μαρτίου πέρασε τα μηχανήματα του Δήμου Πύλης απλώθηκαν σε όλο το μήκος και πλάτος των ορεινών Κοινοτήτων, υπό τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιδήμαρχου Πολιτικής Προστασίας και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χρήστου Ζιάκα, με σκοπό τον εκχιονισμό των δρόμων δημοτικών δημοσίων και αγροτικών και ρίψη αλατιού εκεί που χρειαζόταν για την διευκόλυνση των τουριστών και βασικά των κατοίκων στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Πινδέων και Αιθήκων.

Επίσης κατά την διάρκεια της επιχείρησης του εκχιονισμού γινόταν επί τόπου και ανεφοδιασμός με καύσιμα στα μηχανήματα του Δήμου, ενώ η προμήθεια του αλατιού από την αρμόδια Αντιδημαρχία είναι αρκετή για την αντιμετώπιση νέας καταιγίδας αν χρειαστεί.

Μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Ζιάκα συνεργάστηκαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Κοτρωνίου κ. Φωτιος  Καραταίρης, Ελάτης κ. Κων/νο Μπρίζη, Περτουλίου  Δημήτριος Παπαχαραλάμπους, Νεραιδοχωρίου κ. Απόστολο Μαργαρίτη, Βροντερού Νίκου Χρυσόμαλλου, και Αγίου Προκοπίου κ. Γεωργίου Αλέξη.

Επίσης του στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου  όλα λειτούργησαν κανονικά χωρίς προβλήματα με την παρουσία αρκετών επισκεπτών, που απόλαυσαν για μια ακόμα φορά το μαγευτικού  χειμωνιάτικου τοπίου.

xionia Pyli Martios 1

xionia Pyli Martios 2




Total
0
Shares
Previous Article
laios 9

Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του ήρωα της Μάχης της Ματαράγκας Γεώργιου Λάιου

Next Article
emvolia paidia

Προστασία της δημόσιας υγείας ή ενίσχυση του φόβου και του ελέγχου στα παιδιά;

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”