Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς ο Δήμος Σοφάδων

 

Την Τετάρτη 12/12, 6.00 το απόγευμα, η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς μπαίνει  και επίσημα η πόλη των Σοφάδων, με την φωταγώγηση του δέντρου στην κεντρική πλατεία . Μικροί και μεγάλοι αναμένεται να δώσουν το παρόν στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή την οποία θα συνοδεύσουν η φιλαρμονική του Δήμου, η παιδική και η  μικτή χορωδία του δήμου Σοφάδων.  Μαθητές της τρίτης λυκείου του Γενικού Λυκείου Σοφάδων θα παρουσιάσουν χορευτικό σε χριστουγεννιάτικους τόνους ενώ με χριστουγεννιάτικες χορογραφίες θα συμμετέχει ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων.

Παράλληλα όλο τον Δεκέμβριο έχουν προγραμματιστεί εορταστικές εκδηλώσεις ενώ ήδη προηγήθηκαν η παρουσίαση ημερολογίου από το Σύλλογο Σοφαδιτών νομού Μαγνησίας και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Καρποχώρι.

Αναλυτικά:

Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων στο δήμο Σοφάδων

12/12 Τετάρτη 6:00 φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων. θα συνοδεύσει η φιλαρμονική του Δήμου, η παιδική και η  μικτή χορωδία του δήμου Σοφάδων. Μαθητές της τρίτης λυκείου του Γενικού Λυκείου Σοφάδων θα παρουσιάσουν χορευτικό σε χριστουγεννιάτικους τόνους ενώ με χριστουγεννιάτικες χορογραφίες θα συμμετέχει ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων. Η αγιοβασιλίτσα θα κάνει την εκδήλωση .. παραμυθένια!

16/12 πρωί 11:30 παρουσίαση τμημάτων zumba ρυθμικής γυμναστικής και kick boxing από το γυμναστήριο Oxygen.

17/12 θεατρική παράσταση από το θέατρο Όψεις στο πνευματικό κέντρο για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων.

18 και 19/12  ώρα 10.00 Bazaar στην κεντρική πλατεία από τους μαθητές του ειδικού σχολείου Σοφάδων παρέα με την αγιοβασιλίτσα.

19 και 20/ 12 5:00 έως 8:00 το απόγευμα ανταλλαγή δώρων ,καραμέλες και ζαχαρωτά από τους συλλόγους γονέων στην κεντρική πλατεία Σοφάδων

21&22/12 5:00 με 8:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία bazaar βιβλίου και προσωπική γνωριμία με συγγραφείς παράλληλα με Face painting σπιτικά γλυκά από τη λέσχη Σοφά-δες. Πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης από το Σύλλογο Γυναικών του Δήμου Σοφάδων

21/12 8:30 μουσικοθεατρική παράσταση” η αναμέτρηση των Χριστουγέννων “στο πνευματικό κέντρο από το Μορφωτικό Σύλλογο Σοφάδων.

23/12 Κυριακή πρωί 11:00 στην κεντρική πλατεία χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την παιδική χορωδία του δήμου Σοφάδων και bazaar βιβλίου και Face painting από τη λέσχη Σοφάδες.

23/12 και ώρα 11:30 με 2:00 το μεσημέρι το μαγικό εργαστήρι των Χριστουγέννων με υπαίθρια παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες δράσεις στον πολυχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων.

23/12 απόγευμα 5:00 παράσταση Καραγκιόζη από τους συλλόγους γονέων δημοτικών σχολείων Σοφάδων στο πνευματικό κέντρο.

23/12 το απόγευμα 5:00 με 8:00 πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης και το ταχυδρομείο του Αϊ-Βασίλη από το Σύλλογο Γυναικών Σοφάδων και τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Σοφάδων

27, 28, 29 και 30 /12 διασυλλογικές δράσεις και πράξεις αγάπης από το Σύλλογο Γυναικών του δήμου Σοφάδων

30/12 Αγιοβασιλιάτικη ποδηλατάδα στην πόλη από τον Μορφωτικό Σύλλογο Σοφάδων. Αφετηρία στις 11:30 το πρωί από τον πολυχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων

30 /12 ώρα 11 το πρωί πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την παιδική χορωδία του δήμου στην κεντρική πλατεία.

(για οποιαδήποτε τροποποίηση στο πρόγραμμα θα υπάρχει ενημέρωση τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από το site του Δήμου www.sofades.gr)

Ελάτε να διατρανώσουμε το μήνυμα των Χριστουγέννων με

Αγάπη..

Ελπίδα..

Πίστη..

Ομόνοια..

και Παιδικά Χαμόγελα!




Total
0
Shares
Previous Article

ΑΝΚΑ: Υποβολή προσφοράς για υπηρεσίες ελαιοχρωματισμού

Next Article

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση Τσίπρα έχει ήδη αρχίσει