Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε αποκριάτικους ρυθμούς η πόλη των Σοφάδων

sofades apokries

Σε αποκριάτικους ρυθμούς η πόλη των Σοφάδων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην πόλη των Σοφάδων.

Ο Δήμος Σοφάδων, σεβόμενος την δημόσια υγεία και κατανοώντας την ανάγκη του κόσμου να γιορτάσει τις Απόκριες, σχεδίασε δράσεις που απευθύνονταν κυρίως στα παιδιά με στόχο να παίξουν και να διασκεδάσουν

Το απόγευμα του  Σαββάτου 5 Μαρτίου, παρά τις δυσχερείς καιρικές είχε  στηθεί ένα μεγάλο αποκριάτικο σκηνικό. Ο κλόουν Κίκο θα πρόσφερε άφθονες στιγμές γέλιου και παιχνιδιού, ενώ ο Dj Φώτης με αποκριάτικη μουσική  έδινε τον καρναβαλικό ρυθμό.

Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις, συνεχίστηκαν την Κυριακή 6 Μαρτίου, στις 6.00 το απόγευμα, στο χώρο της κεντρικής πλατείας.

Ο κλόουν ΑΝΤΖΕΛΙΝΟ πρόσφερε ένα πλούσιο πρόγραμμα, ενώ τους μικρούς καρναβαλιστές περίμεναν ζαχαρωτά. Παράλληλα  κληρώθηκαν πολλά όμορφα δώρα.

Ο πρόεδρος ΔΟΠΑΠΣ κ. Σπύρος Εκίζογλου και η υπεύθυνη των εκδηλώσεων κ. Θώμη Καφάση, ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμμετείχαν και απευθύνουν ιδιαίτερες ευχαριστίες   στην κ. Εριφύλη Δαλλα για την αγαστή συνεργασία, την καλλιτεχνική επιμέλεια των κατασκευών  και την πλούσια εθελοντική προσφορά της, την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Σοφάδων κ. Σάσα Θεοδωράκου και την πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων κ. Κατερίνα Σταθοπούλου για την συνολική υποστήριξή τους στην οργάνωση των εκδηλώσεων.

sofades apokries2

sofades apokries9

sofades apokries8

sofades apokries5




Total
0
Shares
Previous Article
maravas kostas

Μήνυμα Δημάρχου Πύλης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Next Article
poe ota parastasi diamarturias

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ της ΓΥΝΑΙΚΑΣ - 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 

Related Posts