Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε άμεση εξιχνίαση υπόθεσης εκβιασμού σε βάρους συμπολίτη μας στο Μουζάκι, προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Μουζακίου

astynomiko tmima Mouzakiou logo

Σε άμεση εξιχνίαση υπόθεσης εκβιασμού σε βάρους συμπολίτη μας στο Μουζάκι, προχώρησε το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου σε άψογη συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας, μέσα στην περιοχή των Τρικάλων!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναφέρεται ότι, δράστες εκβιάζοντας έναντι χρηματικών ποσών γυναίκα κατοίκου Μουζακίου, εκείνη φοβούμενη απευθύνθηκε στην Διοικητή του τμήματος Μουζακίου για βοήθεια και αμέσως στήθηκε μια καλά οργανωμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους, στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων όπου οι δράστες κλείσανε το ραντεβού στην παθούσα, νομίζοντας ότι θα αποσπάσουν και το χρηματικό ποσό για το οποίο την εκβίαζαν.

Δε γνώριζαν όμως τη συνέχεια που θα ακολουθούσε καθώς το σημείο είχε περικυκλωθεί από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Μουζακίου και του Τ.Α. Καρδίτσας και μόλις η συναλλαγή έγινε, προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη τους και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Καρδίτσας.




Total
0
Shares
Previous Article
isobx dorea Mouzaki

Δωρεά μεταλλικού οικίσκου στο Δήμο Μουζακίου, για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας

Next Article
Γ. Κωτσός: Αποζημιώνονται επαγγελματικά οχήματα, λεωφορεία και ταξί

Γ. Κωτσός: 8χίλιαρο και στους ιδιοκτήτες αυτοηλεκτροδοτούμενων πληγείσων επιχειρήσεων του ν. Καρδίτσας

Related Posts

Altani Andriani kideia
Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΤΗΣΙΟ Τελούμε την ΚΥΡΙΑΚΗ  21 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου…