Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε Αχαΐα και Θεσσαλονίκη ο Κώστας Τσιάρας

 

«Έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες του τόπου η ΝΔ»

«Είναι η μοίρα της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας να αναλαμβάνει τα ηνία της χώρας στις δύσκολες καμπές της ιστορίας της πατρίδας μας». Αυτό υποστήριξε στην ομιλία του στην εκδήλωση της κοπής της πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Αιγίου της ΝΔ ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κώστας Τσιάρας. «Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας» είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος σε πλήρη συστράτευση, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της αυτοδυναμίας.

Στην τοποθέτησή του ο Κώστας Τσιάρας εξαπέλυσε, παράλληλα, επίθεση κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, κάνοντας μάλιστα λόγο για ελαστικές συνειδήσεις. «Η κυβέρνηση στηρίζεται σε δύο πλειοψηφίες. Με άλλη πλειοψηφία ο κ. Τσίπρας εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη της Βουλής για να συνεχίσει να παριστάνει τον Πρωθυπουργό και με διαφορετική πλειοψηφία κατάφερε τελικά να κυρώσει την επιβλαβή για τα εθνικά συμφέροντα Συμφωνία των Πρεσπών» είπε ο κ. Τσιάρας, αφήνοντας σαφείς αιχμές για πολιτικά ανταλλάγματα στους Βουλευτές της Αντιπολίτευσης που υπερψήφισαν τη Συμφωνία.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην οικονομία, ο Καρδιτσιώτης πολιτικός επεσήμανε πως, «με ευθύνη της κυβέρνησης, η Ελλάδα παραμένει σε καθεστώς σκληρής εποπτείας» και υπενθύμισε πως, «ενώ φαινομενικά τα μνημόνια έχουν τελειώσει, μόλις χθες η κυβέρνηση διαπραγματευόταν με τους εκπροσώπους της τρόικας για μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων». Ταυτόχρονα, απέδωσε στην κυβέρνηση ανεπάρκεια σε όλους τους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής υπογραμμίζοντας τις καθυστερήσεις στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, την εμπέδωση του αισθήματος της ανομίας, την υποβάθμιση της λειτουργίας των θεσμών και την καταφανή επιχείρηση χειραγώγησης της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης.

Αντίστοιχο μήνυμα ενεργοποίησης της νεολαίας ενόψει των επικείμενων εκλογών έστειλε ο κ. Τσιάρας και από την εκδήλωση της κοπής της πίτας της ΔΑΠ ΔΝΔΦΚ, της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Με την ιδιότητα του κεντρικού προσκεκλημένου και ομιλητή, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε πως «Από όλες τις πλευρές της Ελλάδας η ΝΔ εισπράττει το μήνυμα πως οι πολίτες εμπιστεύονται τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας» είπε ο κ. Τσιάρας  και συμπλήρωσε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανταποδίδει αυτή την εμπιστοσύνη που του δείχνουν καθημερινά οι πολίτες και κάνει πράξη τη δέσμευσή του για ανανέωση του κόμματος. Ανοίγει τις πόρτες της φιλελεύθερης παράταξης δίνοντας ευκαιρίες στις νέες και τους νέους της πατρίδας μας να συμμετάσχουν ενεργά στην πολιτική» είπε ο Κώστας Τσιάρας απευθυνόμενος σε μια κατάμεστη αίθουσα.

Τέλος, ανάπτυξε τις κυβερνητικές προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας για τη Νέα Γενιά. «Το μεγαλύτερο χρέος της νέας διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι απέναντι στις νέες και τους νέους μας. Σε όλους εκείνους που έφυγαν από τη χώρα τα χρόνια της κρίσης αναζητώντας το μέλλον τους στο εξωτερικό. Αλλά και σε εκείνους που παρά τις αντιξοότητες επιμένουν και παραμένουν στην Ελλάδα. Και διεκδικούν πτυχία με αντίκρισμα. Διεκδικούν ίσες ευκαιρίες για όλους. Σε εκείνους που συνεχίζουν να επιζητούν την Ελλάδα, των επενδύσεων. Την Ελλάδα της παραγωγής και της ανάπτυξης» είπε κλείνοντας την ομιλία του.




Total
0
Shares
Previous Article
enpe1

Προσφυγή στο ΣτΕ εξετάζει η ΕΝΠΕ για τα ταμειακά διαθέσιμα

Next Article

Ασ. Σκόνδρα: Στα αγροτικά μπλόκα θα γραφεί ο επίλογος

Related Posts