Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε 5η ΥΠΕ – Πανεπιστημιακό – Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας η κ. Ρογγανάκη και ο κ. Κομνός

Σε 5η ΥΠΕ - Πανεπιστημιακό - Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας η κ. Ρογγανάκη και ο κ. Κομνός

Σε 5η ΥΠΕ – Πανεπιστημιακό – Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας η κ. Ρογγανάκη και ο κ. Κομνός

Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αγλαΐα Ρογγανάκη και ο εντεταλμένος σύμβουλος Δημόσιας Υγείας Απ. Κομνός σε 5η ΥΠΕ – Πανεπιστημιακό – Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Επισκέψεις στην 5η ΥΠΕ, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας πραγματοποίησαν, με την ανάληψη των  καθηκόντων τους, η νέα Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αγλαΐα Ρογγανάκη και ο εντεταλμένος σύμβουλος Δημόσιας Υγείας, με αρμοδιότητες Αντιπεριφερειάρχη, Απόστολος Κομνός.

Στην 5η ΥΠΕ οι κ.κ. Ρογγανάκη – Κομνός συναντήθηκαν με τον υποδιοικητή Θανάση Παπαγεωργίου, στο ΠΓΝΛ με τον διοικητή Δημήτρη Κατσικονούρη, τον αναπληρωτή Διοικητή Γιώργο Αποστολίνα και τον πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής, καθηγητή Θεόφιλο Καραχάλιο, ενώ στο ΓΝΛ με τον διοικητή Γρηγόρη Βλαχάκη.

Σε 5η ΥΠΕ - Πανεπιστημιακό - Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας η κ. Ρογγανάκη και ο κ. Κομνός

Στις διαδοχικές συναντήσεις τους, συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη στήριξη και αναβάθμιση της κρατικής υγείας, με έμφαση στα δύο Νοσοκομεία της Λάρισας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει διαθέσει πάνω από 120 εκατ. ευρώ για την  αναβάθμιση  της κρατικής υγείας και την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοιού. Στην Π.Ε. Λάρισας χρηματοδότησε με 48 εκατ. ευρώ κτιριακές υποδομές και  προμήθεια και εγκατάσταση σύγχρονου  ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, προσλήψεις επικουρικού προσωπικού και  προχωρούν οι διαδικασίες για την  ανέγερση νέας πτέρυγας στο ΓΝΛ, προϋπολογισμού 13,8 εκατομμυρίων ευρώ, με χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Θεσσαλίας 2021-2027.

Οι κ.κ. Ρογγανάκη-Κομνός πρόκειται να συνεχίσουν τις επαφές με τις διοικήσεις και των υπολοίπων Νοσοκομείων και Μονάδων Υγείας της Θεσσαλίας και παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με όλους τους ιατρικούς φορείς της περιοχής, διατηρώντας την πολύ καλή συνεργασία που έχει η Περιφερειακή Αρχή, μαζί τους.

Σε 5η ΥΠΕ - Πανεπιστημιακό - Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας η κ. Ρογγανάκη και ο κ. Κομνός

«Ακολουθώντας την ανθρωποκεντρική πολιτική που εφαρμόζει ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συνεχίζουμε την προσπάθεια στήριξης όλων εκείνων που έχουν ανάγκη σύγχρονων υπηρεσιών κρατικής υγείας, με ιδιαίτερη έμφαση στις ευπαθείς ομάδες. Κάθε επένδυση στην υγεία, είναι προσφορά στον άνθρωπο.  Θέλουμε μια ισχυρή κρατική υγεία και ένα σύγχρονο ΕΣΥ. Θέλουμε όλοι οι άνθρωποι στη Θεσσαλία είτε κατοικούν σε αστικά κέντρα, είτε στο  πιο απομακρυσμένο χωριό να αισθάνονται ασφαλείς και να έχουν  ποιοτικές υπηρεσίες υγείας,  που αξίζουν και δικαιούνται. Αυξάνουμε τη δυνατότητα παροχής κρατικής βοήθειας και νοσηλείας σε ανθρώπους που πάσχουν, βοηθάμε τους υγειονομικούς που είναι πρόθυμοι να συνδράμουν στην άνοδο και στην προστιθέμενη αξία της κρατικής υγείας, που σήμερα τη χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρωταγωνίστησε σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς διαχειρίστηκε με απόλυτη επάρκεια και αποτελεσματικότητα την πανδημία. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα, σταθερά δεσμευμένοι στην υπηρεσία του πολίτη» δήλωσαν οι κ.κ. Ρογγανάκη-Κομνός.




Total
0
Shares
Previous Article
peiragmenos taxografos 1

Εντοπισμός οχήματος με μηχανισμό αλλοίωσης στοιχείων του ευφυούς ταχογράφου  

Next Article
Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων από 05/02/2024 έως 11/02/2024 - Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων από 27/11/2023 έως 03/12/2023 - Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας από 25/9 έως 01/10 - Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων από 04/09/2023 έως 10/09/2023 - Τα δρομολόγια των ΚΑΜ Καρδίτσας & Τρικάλων για την εβδομάδα από 06/02/2023 έως 12/02/2023 - Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων για την εβδομάδα - Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Τρικάλων και Καρδίτσας για την εβδομάδα - Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα από 26/12/2022 έως 01/01/2023 - Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων για την εβδομάδα από 17/10

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων για την εβδομάδα