Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σχολικά βοηθήματα σε όσους τα έχουν ανάγκη

Σχολικά βοηθήματα που παραμένουν σε αχρηστία, που δεν διαβάζονται από κανέναν, που δεν ωφελούν πλέον κανέναν… Γιατί να μη χρησιμοποιηθούν από όσους τα έχουν ανάγκη, επεκτείνοντας το δίκτυο αλληλεγγύης στον Δήμο Τρικκαίων; Κάπως έτσι, προέκυψε η προσπάθεια – κάλεσμα της αντιδημαρχίας Παιδείας σε όλους τους τρικαλινούς, να προσφέρουν τα σχολικά βοηθήματα σε όσους τα έχουν ανάγκη και οι οποίοι θα τα χρησιμοποιήσουν από την επόμενη σχολική χρονιά.

Με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος Τρικκαίων επιδιώκει να μειώσει τις επιπτώσεις της οικονομικής κατάστασης σε οικονομικά ασθενείς κοινωνικές ομάδες και συμπολίτες μας, παράλληλα με την οργάνωση και λειτουργία πλήθους κοινωνικών δομών, σε συνεργασία και με φορείς. Έτσι, η μαθητιώσα νεολαία του Δήμου μας, που αδυνατεί να αντεπεξέλθει σε υποχρεώσεις που πηγάζουν από τη διαδικασία της εκπαίδευσης, θα δέχεται τη συνδρομή των τρικαλινών που μπορούν να προσφέρουν αυτά τα βοηθήματα. Αυτά, θα συγκεντρώνονται στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού και θα αφορούν και την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Θα παραδίνονται, δε, σε όσους μαθητές του Δήμου μας τα χρειαστούν για την επόμενη σχολική χρονιά, 2015-2016.

Η αντιδήμαρχος κ. Βασιλένα Μητσιάδη καλεί τους γονείς, μαθητές, καθηγητές και όλους τους πολίτες του Δήμου μας, να μετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια, η οποία αποδεικνύει την αλληλεγγύη μας σε ένα ακόμη επίπεδο, αυτό της παροχής συνδρομής στους νέους.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να κομίζουν τα βιβλία στο γραφείο του ανωτέρω τμήματος επί της οδού Γαριβάλδη 8 (Πνευματικό Κέντρο), στον 1ο όροφο, καθημερινώς, τις ώρες 8:00-14:00.

Από το γραφείο Τύπου
Total
0
Shares
Previous Article

Αγιασμός ΑΕ Μουζακίου-Αργιθέας: Πρώτη προπόνηση

Next Article

Ο Δημήτρης Καβράκος επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων κο. Παπαστεργίου

Related Posts

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”
Police astynomia 23
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας Ελέγχθηκαν -60- άτομα και -54- οχήματα…
E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…