Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σχολή Προπονητών Βόλεϊ Καρδίτσας: Ένας χρόνος επιτυχημένης πορείας

.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου συναντήθηκε με τους παράγοντες της Σχολής Προπονητών Πετοσφαίρισης  Καρδίτσας και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας της.    

Ήδη υπάρχουν 44 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, γεγονός που αφενός αποδεικνύει το ενδιαφέρον για το βόλεϊ και αφετέρου ότι η Καρδίτσα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στα αθλητικά πράγματα της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι η Σχολή ιδρύθηκε πέρυσι με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη και την πολύτιμη συνεισφορά του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού  κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών με τον ΣΠΑΚ (Σύλλογος Πετοσφαίρισης Αθλητών Καρδίτσας) και την  Ομοσπονδία Βόλεϊ.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σχολή λειτουργεί με βάση το νέο πλαίσιο της περιφερειακής συγκρότησης των σχολών προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με ενιαίους κανόνες και με τη δέσμευση της συνεργασίας με τις Σχολές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Ο σοβαρός προγραμματισμός και η διασφάλιση του ελέγχου, της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της χρηστής διοίκησης, αποτελούν την προϋπόθεση ώστε η νέα γενιά να αγαπήσει και να στραφεί στον αθλητισμό, ο οποίος για τους Έλληνες είναι αναπόσπαστος με τον πολιτισμό και την παράδοσή μας.

Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου 

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας

www.katsavria.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Ετήσιος Χορός Αθλητικού Ομίλου Αγναντερού

Next Article

Πολιτική με τρικ και μάνατζμεντ!!!