Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σχολή Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

«Ο επιστημονικός τρόπος να σχεδιάζεις και να εφαρμόζεις προγράμματα άσκησης»

Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξειδίκευσης – κατάρτισης στο σχεδιασμό, την εφαρμογή, την καθοδήγηση και την αξιολόγηση ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων άσκησης με στόχο την προαγωγή της υγείας και κατ’ επέκταση τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Όσοι παρακολουθήσουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα λάβουν Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης στην άσκηση με στόχο την προαγωγή της υγείας από τη Σχολή δια βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Συνολικά στο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν 70 ώρες διδασκαλίας (37 ώρες εξ΄αποστάσεως θεωρία και 33 ώρες δια ζώσης πράξη). Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει 8,4 πιστωτικές μονάδες (210 ώρες φόρτος εργασίας) σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Πιστωτικών Μονάδων (ECTS). 

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους: Τμημάτων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Ιατρικών σχολών, Τμημάτων Φυσικοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Νοσηλευτικής και απόφοιτους ΙΕΚ αντίστοιχων ειδικοτήτων (όπως αναφέρθηκαν πιο πάνω) με κρατική πιστοποίηση. 

Υπεύθυνος: Γεροδήμος Βασίλειος, Αν. καθηγητής Προπονητικής ΤΕΦΑΑ-ΠΘ

Περισσότερες πληροφορίες: http://learning.uth.gr/?p=3051




Total
0
Shares
Previous Article

Στην αφετηρία το αντρικό τμήμα του ΣΠΑΚ

Next Article

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Φιλοπεριβαλλοντικές Πρακτικές Καλλιέργειας»