Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σαρώνει τα βραβεία η εταιρεία Nelios του συντοπίτη μας Δημήτρη Σερίφη

Tourism Awards 2016: Ομαδική δουλειά, Συνολική αναγνώριση!

Σε μια λαμπερή εκδήλωση, αντάξια του συνεχώς εξελισσόμενου και αναπτυσσόμενου ελληνικού τουρισμού, η εταιρεία μας απέσπασε 5 σημαντικά βραβεία στις κατηγορίες Digital Tourism, Strategy & Innovation και Branding / Public Relations / People Strategy ανάμεσα σε υψηλού επιπέδου ανταγωνισμό και ξεχωριστές προσπάθειες & προτάσεις από όλους τους συμμετέχοντες.

KAR_7440

1) Για το Hands Free Hotelier by Axia Hospitality & Nelios βραβευτήκαμε με το Αργυρό Βραβείο Καινοτόμου Concept, Προϊόντος, Μοντέλου Λειτουργίας ή Παροχής Υπηρεσίας / Start-up.

DSC_2884

2) Για το Poseidonion Grand Hotel βραβευτήκαμε με το Χρυσό Βραβείο Ηλεκτρονικής Παρουσίας & Επικοινωνίας.

DSC_3286
DSC_3364
 

4) Για τη Seajets βραβευτήκαμε με το Χάλκινο Βραβείο Αξιοποίησης Μηχανών & Τεχνικών Αναζήτησης.

DSC_3254

DSC_3359

Οι παραπάνω επιτυχίες της εταιρείας είναι το επιστέγασμα, η συμβολική αναγνώριση μιας αδιάλλειπτης ομαδικής προσπάθειας που συντελείται καθημερινά στα γραφεία μας, έχοντας ως μοναδικό στόχο την παραγωγή του τελικού προϊόντος να αποτελεί απτό λόγο περηφάνιας, τόσο για εμάς, όσο και για τον εκάστοτε πελάτη.
Όλα αυτά τα χρόνια της αλματωδώς εξελισσόμενης πορείας μας και μέσα από σημαντικές επιτυχίες στο χώρο του ελληνικού τουρισμού, αυτό που προκύπτει γλαφυρά σε καθημερινή βάση και μέσα από έναν κυκεώνα ετερόκλητων δυσκολιών και προβλημάτων στο χώρο, είναι πως όταν η λειτουργία της ομάδας εναρμονίζεται με την παραγωγικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ατόμου, τότε το αποτέλεσμα είναι πάντοτε επιτυχημένο.

Και είναι πάντοτε επιτυχημένο όχι επειδή κερδίζει κάποιος βραβεία, που αποτελεί βέβαια τεκμήριο υψηλής απόδοσης, αλλά γιατί ακόμα κι αν αποτύχεις, ή για να το θέσουμε πιο σωστά, ακόμα κι αν δεν υπερτερήσεις, αρκεί που γνωρίζεις βαθιά μέσα σου πως τόσες διαφορετικές προσωπικότητες και τόσες ετερογενείς πηγές γνώσης “ταξίδεψαν” παρέα, φυλάττωντας ο ένας τα νώτα του άλλου για έναν κοινό σκοπό. Και αυτό σε γεμίζει με διάθεση για προσπάθεια, με διάθεση για δημιουργία, με διάθεση για ζωή…

ΠΗΓΗ: http://blog.nelios.com




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Δήμος Καρδίτσας "ανακαλύπτει" το ποδήλατο το 2016

Next Article

Urban Games, τα Αστικά Παιχνίδια στα Τρίκαλα

Related Posts