Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Salon de beaute de La cite…Ένα κομμωτήριο με άρωμα…. Παρισιού!

lacite debeaute

«Μία γυναίκα που κόβει τα μαλλιά της πρόκειται να αλλάξει τη ζωή της».Coco Channel».

Στον χλιδάτο χώρο του κομμωτηρίου Salon de beaute de la cite του Διονύση και της Γιάννας Καλέτση στο Μουζάκι Καρδίτσας η αναζωογόνηση είναι καθολική!

Με μεράκι, φαντασία, τόλμη και  συνεχή ενημέρωση για τις νέες τάσεις της μόδας αλλά και τα νέα προϊόντα ομορφιάς, είναι συνεχώς  δίπλα μας για να μας βοηθήσει να αλλάξουμε στυλ και διάθεση.

Είκοσι ένα χρόνια εμπειρίας στο χώρο του κομμωτηρίου παρέχει εκτός από τις καθιερωμένες υπηρεσίες κομμωτηρίου και συμβουλευτικές λύσεις για την υγεία των μαλλιών μας.

Στο Salon de beaute de la cite θα χαρούμε την εμπειρία ενός  spa μαλλιών για την πλήρη αναζωογόνηση του αυχένα και του κεφαλιού μας από τις εντάσεις της ημέρας φέρνοντας μας σε διάθεση ευεξίας. Η Γιάννα θα περιποιηθεί επίσης και τα άκρα σας με εξειδικευμένες υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ και θα σας προσθέσει τεχνητά νύχια αλλάζοντας τελείως την γενικότερη εικόνα των χεριών σας.

Χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους αποτρίχωσης με ιδιαίτερη προσοχή για άριστο αποτέλεσμα.

Και για τις εξαιρετικές σας εμφανίσεις, προσφέρει επαγγελματικό μακιγιάζ,πρωινό, βραδινό αλλά και νυφικό με εγγυημένα… άψογο και κομψότατο φινίρισμα.

Χρησιμοποιεί προϊόντα της Kerastase. Γαλλική φινέτσα στις υπηρεσίες των μαλλιών μας. Επιμελείται  ανδρικές – γυναικείες – παιδικές κομμώσεις μαζί με το δεξί της χέρι …το υιό της Διονύση! Ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός με πρωτοποριακές ιδέες, μεράκι και φαντασία στο πεδίο των αντρικών κομμώσεων.

Κλείστε ένα ραντεβού στο τ.24450 43320 ¦ κ. 6982186909

     για…..

  • Μανικιούρ
  • Πεντικιούρ
  • Προσθετική & Επιμήκυνση μαλλιών
  • Αποτρίχωση
  • Αντρικές – Γυναικείες – Παιδικές κομμώσεις

και κάντε το τέταρτο κούρεμα δώρο στον εαυτό σας άλλωστε …το αξίζετε!

Ιωάννα Κρίκου

kaletsi gianna 12

kaletsi gianna 14

 




Total
0
Shares
Previous Article
vragiana thiasos 7

Σφύζουν από ζωή τα χωριά της κοιλάδας Αχελώου

Next Article
katsogiannos vivlio slide

Κώστας Κατσόγιαννος: Ο θρύλος του αιωροπτερισμού