Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποιεί για «κοκτέιλ» που θα επιβαρύνει την ατμόσφαιρα

kairos zesti

Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες συνεχίζει ο καιρός και αυτή την εβδομάδα. Την ίδια ώρα για κοκτέιλ που θα επιβαρύνει την ατμόσφαιρα κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου.

«Καλός ο καιρός όλη την βδομάδα με ηλιοφάνεια και με αυξημένη υγρασία. Δυστυχώς αυτό το κοκτέιλ ασθενών ανέμων και αυξημένης υγρασίας δημιουργεί επιβάρυνση στη ρύπανση της ατμόσφαιρας, κυρίως στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα και θα διατηρηθεί τις επόμενες μέρες» λέει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ.

Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν διαφαίνεται κάποια πτώση της θερμοκρασίας, όμως μετά τις 23 του μηνός θα έχουμε πτώση του υδράργυρου κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα».

larissanet.gr




Total
0
Shares
Previous Article
petrelaio

Ξεκινάει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης – Έρχεται η απόφαση και για το επίδομα

Next Article
limnh plasthra

Π. Νάνος: Αυτό είναι το σχέδιο του δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…