Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σ.Ο.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ “Ο ΦΩΚΙΑΝΟΣ”: Τις θερμότερες ευχές για μία όσο ποιο λαμπρή πορεία του αθλητή Στέφανου Διαμαντή στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο

Diamantis 1

ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ  ΜHΝYΜΑ   ΤΟΥ  Σ.Ο.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  “Ο ΦΩΚΙΑΝΟΣ

 Ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ε. Λάππας, Δικηγόρος και  Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Ν. Καρδίτσας, τα μέλη του Δ.Σ, τα μέλη του Σωματείου, οι προπονητές και όλοι φίλοι του Σ.Ο.Α.Κ ΦΩΚΙΑΝΟΣ στέλνουν τις θερμότερες ευχές τους για μία όσο ποιο λαμπρή πορεία του αθλητή Στέφανου Διαμαντή στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο στο Αγώνισμα της Αντισφαίρισης με αμαξίδιο.

 Ο παλιός πρωταθλητής του Καρδιτσιώτικου ομίλου Αντισφαίρισης Σ.Ο.Α.Κ ΦΩΚΙΑΝΟΣ έπειτα από μια λαμπρή πορεία στο παιδικό και εφηβικό τένις, τόσο σε Ενωσιακό, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο με καλύτερη κατάταξη (1ος) στην Ε΄ ένωση και μέσα στην δεκάδα (10) στην πανελλήνια κατάταξη, όχι μόνο δεν κατέθεσε τα “όπλα” όταν ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα τον καθήλωσε στο αναπηρικό αμαξίδιο, αλλά πείσμωσε ακόμη περισσότερο για διάθεση για ζωή, αγώνες και νίκες δίνοντας το παράδειγμα σε όλους κόντρα στις πάσης φύσεως δυσκολίες (κυρίως οικονομικές) με ότι αυτό συνεπάγεται με τον πανάκριβο τεχνικό εξοπλισμό και την πολυέξοδη συντήρηση του πρωταθλητισμού με την συμμετοχή του σε διεθνές τουρνουά της I.T.F. στο εξωτερικό(εισιτήρια, διαμονή κλπ)

 Αποτέλεσμα όλων αυτών των τιτάνιων προσπαθειών και των αξιομνημόνευτων επιτυχιών (κατακτήσεις συνεχών, πρώτων θέσεων σε μονά και Διπλά) τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό σε Παγκόσμιο Επίπεδο, ήταν η Διεθνής ομοσπονδία Αντισφαίρισης I.T.F, να αναγνωρίσει το ταλέντο του και να του δώσει το εισιτήριο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

 Θα πρέπει να τονίσουμε ότι στην παρούσα συγκυρία η απουσία της βοήθειας της πολιτείας στους συγκεκριμένους αθλητές – παραολυμπιακούς  πρωταθλητές  με αναπηρία κάνει το όλο εγχείρημα ακατόρθωτο. Για αυτό ο εν λόγω αθλητής είναι ανοιχτός σε κάθε είδους προσφοράς οικονομικής βοήθειας με την μορφή χορηγίας, σπόνσορα, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του πρωταθλητισμού του συγκεκριμένου αγωνίσματος και για να μπορεί να σηκώνει συνέχεια την ελληνική σημαία στα πέρατα του κόσμου και γιατί όχι και στην παραολυμπιάδα του Τόκιο.

Diamantis 2




Total
0
Shares
Previous Article
dentro limni plastira

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Παιδιά και γονείς έφτιαξαν πλεκτά με τα οποία έντυσαν δέντρα της πλατείας

Next Article
paidikoi stathmoi eeta

Ξεκινούν την λειτουργία τους από την 1η Σεπτεμβρίου οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Πύλης.

Related Posts