Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Αυγούστου

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Αυγούστου - Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Αυγούστου

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πόλη του Μουζακίου για το χρονικό διάστημα από 05.08 έως και 06.08.2022 και σε 24ωρη λειτουργία στο τμήμα της Ε.Ο. Καρδίτσας – Αργιθέας από τη διασταύρωση με την οδό Γ. Καραϊσκάκη έως τη διασταύρωση με την οδό Ερμού, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης στα πλαίσια του έργου «Αποκατάσταση των ζημιών στις υφιστάμενες οδικές καθώς και σε λοιπές υποδομές στην περιφέρεια Θεσσαλίας που προκλήθηκαν από το Μεσογειακό κυκλώνα «ΙΑΝΟΣ» την 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2020»

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από την κατασκευάστρια εταιρεία, από παρακαμπτήριες οδούς, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Α.Τ. Μουζακίου.

Από Καρδίτσα προς Αργιθέα, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από Ανατολική Περιφερειακή Μουζακίου και μέσω του κυκλικού κόμβου προς οδό Αντ. Δημάρχου Βασιλείου.

Από Αργιθέα προς Καρδίτσα, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των οδών Ερμού – Γ. Καραϊσκάκη – Θεσσαλίας.Total
24
Shares
Previous Article
ziaka vasiliki dde larisa

Μήνυμα της αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπ/σης Θεσσαλίας κας Ζιάκα Βασιλικής

Next Article
Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι θεατρικές παραστάσεις από την Π.Ε Καρδίτσας

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι θεατρικές παραστάσεις από την Π.Ε ΚαρδίτσαςTotal
24
Share