Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ρεβεγιόν Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο Mouzaki Palace Hotel & Spa

Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Mouzaki Palace Hotel & Spa με ζωντανή μουσική και μοναδικές γεύσεις - Ρεβεγιόν Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο Mouzaki Palace Hotel & Spa

Ρεβεγιόν Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο Mouzaki Palace Hotel & Spa

Το Mouzaki Palace Hotel & Spa φοράει για μία ακόμα φορά τα γιορτινά του και σας υποδέχεται με λάμψη, μουσική και μοναδικές γεύσεις!

Με ασφάλεια και προσοχή με όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας σας προσκαλούμε για γιορτάσουμε μαζί αυτά τα μοναδικά Χριστούγεννα με χαρά και αισιοδοξία.

Δεν πρέπει να χάσετε την μαγεία που μόνο το Mouzaki Palace και η εξαιρετική ομάδα του μπορούν να σας προσφέρουν.

Εντυπωσιακά  menu  για την κάθε ημέρα των γιορτών. Για τις παραμονές αλλά και ανήμερα των εορταστικών ημερών ετοιμάστηκαν με αγάπη και με σκοπό να ζήσετε σπάνιες γαστριμαργικές εμπειρίες παρέα με φίλους και οικογένεια.

Παραμονή Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου 2021 Το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν θα γίνει στην αίθουσα Αργιθέα με συνοδεία ζωντανής μουσικής, με ελληνικό ρεπερτόριο, σε ένα εορταστικό πρόγραμμα.

Η ώρα προσέλευσης είναι  20:00.

Ρεβεγιόν Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο Mouzaki Palace Hotel & Spa

Παραμονή Πρωτοχρονιάς  31 Δεκεμβρίου 2021

Το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο για την υποδοχή του Νέου χρόνου θα γίνει στην αίθουσα Αργιθέα με ζωντανή μουσική σε ένα εορταστικό πρόγραμμα.

Η παραδοσιακή βασιλόπιτα δε θα λείπει!

Η ώρα προσέλευσης είναι 22:00.

Ρεβεγιόν Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο Mouzaki Palace Hotel & Spa

Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και τις κυβερνητικές οδηγίες για την πρόληψη κατά του Covid – 19, απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για την είσοδο στον χώρο του εστιατορίου. Για τους ανήλικους μεταξύ 4-17 ετών, είναι υποχρεωτική η επίδειξη αρνητικού αυτοδιαγνωστικού τεστ 24 ωρών.

 




Total
0
Shares
Previous Article
Φιλανθρωπικός αγώνας βόλει στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου

Φιλανθρωπικός αγώνας Βόλει στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου

Next Article
Ολοκληρώθηκε πάνω από το 90% του δρόμου Δέλτα Καρδίτσας – Παλαμά

Ολοκληρώθηκε πάνω από το 90% του δρόμου Δέλτα Καρδίτσας – Παλαμά 

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…