Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Reddot Design Award 2016 για την PlanToys

Η PlanToys, η πρώτη εταιρεία παιχνιδιού στον κόσμο που εφαρμόζει βιώσιμη πολιτική σε όλες τις δραστηριότητές της, διακρίθηκε για το παιχνίδι Ακροβάτη στα διεθνή βραβεία design Reddot 2016.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ακροβάτης ξεχώρισε στην κατηγορία Babies & Children για τον πρωτότυπο σχεδιασμό του, ανάμεσα σε δεκάδες υποψηφιότητες από όλη την Ευρώπη. Παίζοντας με τον Ακροβάτη τα παιδιά διασκεδάζουν πιέζοντας με δύναμη την μπλε μπάρα, προκαλώντας έτσι το άλμα του και μπορούν να ανακαλύψουν τη συσχέτιση μεταξύ του μεγέθους της δύναμης που ασκείται στην μπάρα και τον αντίκτυπό της στο άλμα του ακροβάτη.

Η βράβευση αυτή έρχεται μετά την πολύ σημαντική διάκριση της PlanToys για το Νησάκι που επιπλέει στο νερό, το οποίο ξεχώρισε στην κατηγορία 0-18 μηνών για την ανάπτυξη βασικών μαθησιακών δεξιοτήτων όπως την αφηγηματική ικανότητα, την επίλυση προβλημάτων και την γλωσσική έκφραση, στα διεθνή PAL Awards 2016.


Λίγα λόγια για την εταιρία

Η PlanToys, με 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, είναι η πρώτη βιώσιμη εταιρεία σε όλο τον κόσμο που κατασκευάζει ξύλινα, οικολογικά παιχνίδια, ανακυκλώνοντας γερασμένα καουτσουκόδεντρα. Αριθμεί σήμερα 12 καταστήματα με όλη την γκάμα παιχνιδιών και συνολικά 100 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα. Παράλληλα λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.plantoys.gr/


logo official




Total
0
Shares
Previous Article

Επίσκεψη του Βουλευτή Χρ. Σιμορέλη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων.

Next Article

«Μεγάλες σονάτες για βιολί και πιάνο» από το Σύλλογο Φίλων της Μουσικής Τρικάλων

Related Posts