Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Rapid tests: Τα σημερινά αποτελέσματα στη Θεσσαλία

Τα σημερινά αποτελέσματα Rapid tests στη Θεσσαλία

Rapid tests: Τα σημερινά αποτελέσματα στη Θεσσαλία

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ Covid-19 ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ (RAPID TEST) ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 24/2/2022

-Στην Π.Ε. Λάρισας:

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ / ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Σε συνολικό αριθμό 461 δειγμάτων καταγράφηκαν 21 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 14 γυναίκες και σε 7 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 39 έτη.

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΣΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σε συνολικό αριθμό 535 δειγμάτων καταγράφηκαν 51 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 29 γυναίκες και σε 22 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 35 έτη.

ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ
Σε συνολικό αριθμό 175 δειγμάτων καταγράφηκαν 9 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 6 γυναίκες και σε 3 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 32 έτη.

ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ / ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΐΡΗ
Σε συνολικό αριθμό 288 δειγμάτων καταγράφηκαν 17 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 10 γυναίκες και σε 7 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 32 έτη.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Σε συνολικό αριθμό 49 δειγμάτων καταγράφηκαν 8 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 5 γυναίκες και σε 3 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 26 έτη.

ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ/ ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
Σε συνολικό αριθμό 51 δειγμάτων καταγράφηκε 1 θετικό κρούσμα Covid-19. Αφορά σε άνδρα ηλικίας 76 ετών.

ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Σε συνολικό αριθμό 46 δειγμάτων καταγράφηκε 1 θετικό κρούσμα Covid-19. Αφορά σε αγόρι ηλικίας 11 ετών.

ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ/ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Σε συνολικό αριθμό 92 δειγμάτων καταγράφηκε 1 θετικό κρούσμα Covid-19. Αφορά σε άνδρα ηλικίας 43 ετών.

-Στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων:

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΚΙΑΘΟΥ
Σε συνολικό αριθμό 31 δειγμάτων καταγράφηκαν 6 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 6 άντρες με διάμεση ηλικία τα 30 έτη.

ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ
Σε συνολικό αριθμό 381 δειγμάτων καταγράφηκαν 31 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 14 άντρες και 17 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 34 έτη.

ΣΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σε συνολικό αριθμό 226 δειγμάτων καταγράφηκαν 9 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 5 άντρες και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 25 έτη.

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ
Σε συνολικό αριθμό 91 δειγμάτων καταγράφηκαν 7 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 3 άντρες και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 43 ετών.

-Στην Π.Ε. Τρικάλων:

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥ
Πραγματοποιήθηκαν 596 Rapid Test και καταγράφηκαν 42 θετικά. Πρόκειται για 26 γυναίκες και 16 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 33 έτη.

ΣΤΟ Ε΄ ΚΑΠΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Πραγματοποιήθηκαν 238 Rapid Test και καταγράφηκαν 29 θετικά. Πρόκειται για 12 γυναίκες και 17 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 41 έτη.

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
Πραγματοποιήθηκαν 111 Rapid Test και καταγράφηκαν 11 θετικά. Πρόκειται για 7 γυναίκες και 4 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 29 έτη.

-Στην Π.Ε. Καρδίτσας:

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ)
Σε συνολικό αριθμό 479 δειγμάτων καταγράφηκαν 42 θετικά. Αφορούν σε 17 άνδρες και 25 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 33 έτη.

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σε συνολικό αριθμό 232 δειγμάτων καταγράφηκαν 18 θετικά. Αφορούν σε 5 άνδρες και 13 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 47 έτη.

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
Πραγματοποιήθηκαν 17 Rapid Test τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΑΜΑ
Σε συνολικό αριθμό 70 δειγμάτων καταγράφηκαν 7 θετικά. Αφορούν σε 4 γυναίκες και 3 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 30 έτη.

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΟΦΑΔΩΝ
Πραγματοποιήθηκαν 13 Rapid Test τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.




Total
0
Shares
Previous Article
vilawatt

Κλιματική αλλαγή: Διευρωπαϊκή διαδικτυακή συζήτηση με τον Δ. Τρικκαίων για το έργο VILAWATT

Next Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Αποκλειστικά σύγχρονη δημόσια δωρεάν υγεία-πρόνοια για όλους