Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Rapid tests στο κτίριο της Π.Ε Καρδίτσας – Αρνητικά και τα 86 δείγματα

Rapid tests στο κτίριο της Π.Ε Καρδίτσας - Αρνητικά και τα 86 δείγματα

RAPID TESTS στο κτίριο της Π.Ε Καρδίτσας – Αρνητικά και τα 86 δείγματα

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα και στα 86 δείγματα που ελήφθησαν από αιρετούς και υπαλλήλους όλων των Δ/νσεων της Π.Ε Καρδίτσας, κατά τη διαδικασία των rapid test, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο κτίριο της Π.Ε Καρδίτσας.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, τονίζοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η εφαρμογή των μέτρων προστασίας: ‘’Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες του ΕΟΔΥ συνεχίζουμε τη διεξαγωγή ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για τον COVID -19, τα γνωστά rapid test.

Όλα τα δείγματα που ελήφθησαν (86 συνολικά), είναι αρνητικά, γεγονός ενθαρρυντικό, για τα  στοιχεία που συγκεντρώνει ο ΕΟΔΥ αναφορικά με την καμπύλη και τον δείκτη μεταδοτικότητας. Όπως γνωρίζουμε όμως, ο ιός εξακολουθεί να υπάρχει και γιαυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, ατομικής υγιεινής και περιορισμού των μετακινήσεων.

Ως Π.Ε Καρδίτσας θα συνεχίζουμε τη διαδικασία διεξαγωγής των rapid test, ώστε να εντοπιστούν και  τυχόν ασυμπτωματικοί φορείς του ιού. Εκεί άλλωστε επικεντρώνεται η προσπάθεια του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, ‘’πολλές και στοχευμένες ιχνηλατήσεις, καθώς χωρίς το δημόσιο αγαθό της υγείας όλα τελούν υπό αίρεση’’.




Total
0
Shares
Previous Article
lia rogganaki

Εκεί που η ντροπή τελειώνει

Next Article
Δήμος Μουζακίου: Αρνητικά όλα τα rapid tests που διενεργήθηκαν στο Μαυρομμάτι

Δήμος Μουζακίου: Αρνητικά όλα τα rapid tests που διενεργήθηκαν στο Μαυρομμάτι