Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Rapid tests: 31 θετικά κρούσματα Covid-19 στη Θεσσαλία σήμερα Σάββατο 11/09/21

koronoios covid

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ Covid-19 ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ( RAPID TEST) ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 11/9/2021


-Στην Π.Ε. Καρδίτσας:

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ)

Σε συνολικό αριθμό 411  δειγμάτων καταγράφηκαν 3  θετικά. Αφορούν  σε   2 γυναίκες και 1 άνδρα  με διάμεση ηλικία τα 36  έτη.


-Στην Π.Ε. Τρικάλων:

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΣΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν 187 Rapid Test και καταγράφηκαν 2 θετικά. Πρόκειται για 1 γυναίκα και 1 άνδρα με διάμεση ηλικία τα 47 έτη

ΣTΟ Ε’ ΚΑΠΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν 306 Rapid Test και καταγράφηκαν 4  θετικά. Πρόκειται για 2 γυναίκες και 2  άντρες  με διάμεση ηλικία τα 31 έτη.


-Στην Π.Ε. Λάρισας:

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε συνολικό αριθμό 1001 δειγμάτων καταγράφηκαν 13  θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 7  γυναίκες και σε 6 άνδρες  με διάμεση ηλικία τα 32 έτη.


-Στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων:

ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

Σε συνολικό αριθμό  450 δειγμάτων καταγράφηκαν 9 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 3 άντρες και 6 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 37 έτη.




Total
0
Shares
Previous Article
perifereia thessalias vravefsi Ianos seismos

Κ. Αγοραστός στην εκδήλωση του Υπ. Οικονομικών στη ΔΕΘ: «Ιανός και σεισμός άλλαξαν τη λειτουργία του κράτους στη διαχείριση των φυσικών καταστροφών και στη γρήγορη και δίκαιη αποζημίωση των πληγέντων»

Next Article
opera Mavrommati spilia slide

Βραδιά Όπερας: Στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες για την πρώτη διεξαγωγή  μουσικής βραδιάς στον χώρο της σπηλιάς του Καραϊσκάκη στο Μαυρομμάτι.

Related Posts