Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ράλι Ακρόπολις: Επιστροφή έπειτα από 8 χρόνια – Όλες οι λεπτομέρειες

acropolis rally1

Το Ράλι Ακρόπολις, έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας, θα ξανακερδίσει τα βλέμματα όλων των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Από τις 9 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου, αγωνιζόμενοι, oμάδες και θεατές θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του πλέον εμβληματικού αγώνα.

Αυτός έχει ήδη σχεδιαστεί βάσει των χαρακτηριστικών που τον έχουν αναδείξει ως έναν από τους σπουδαιότερους και δυσκολότερους του είδους. Είναι απαιτητικός με διαδρομή σχεδόν 300 αγωνιστικών χιλιομέτρων, σκληρός με ειδικές διαδρομές που φημίζονται για το δύσκολο χαρακτήρα τους, αλλά και όμορφος με μοναδικά τοπία της Ελλάδας.

Η σημαία της εκκίνησης του 9ου γύρου του Πρωταθλήματος θα πέσει κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, με την εικόνα των πλέον σύγχρονων αγωνιστικών αυτοκινήτων κάτω από το πιο αναγνωρίσιμο μνημείο της Ελλάδας, να ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Οι επόμενες τρεις ημέρες θα οδηγήσουν τα πληρώματα αρχικά νότια, προς την Κορινθία και ειδικότερα προς τη βραβευμένη από το κοινό του WRC ειδική διαδρομή Άγιοι Θεόδωροι και στην ειδική διαδρομή Λουτρακίου, που και πάλι θα φέρει την ομώνυμη πόλη στο επίκεντρο του θεσμού.

Η συνέχεια θα δοθεί στις ειδικές διαδρομές Θηβών και Ελάτειας, ενώ οι επόμενες δύο ημέρες θα αποτελέσουν αποκλειστικά «υπόθεση» της κεντρικής Ελλάδας, όπου και το επίκεντρο του αγώνα θα πάρει η Λαμία, με τη σκυτάλη να παίρνουν κάποιες ειδικές διαδρομές ταυτόσημες του αγώνα, όπως είναι η Παύλιανη, οι Βωξίτες και το Ελευθεροχώρι.

onsports.gr

 




Total
0
Shares
Previous Article
sl2

«Κλείδωσε» η αναδιάρθρωση: Έτσι θα είναι η νέα Super League 2 - Μπαίνουν και οι ομάδες Β!

Next Article
Budapest Gkio Sgouros1

Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης