Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην Τ.Κ. Μεσοβουνίου του Δήμου Αργιθέας.

fotia mesovouni

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην Τ.Κ. Μεσοβουνίου του Δήμου Αργιθέας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό πριν μια ώρα ανέβασε ο Αντιδήμαρχος του δήμου Αργιθέας κ. Χαράλαμπος Πούλιος φωτογραφίες από την πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην Τ.Κ. Μεσοβουνίου του Δήμου Αργιθέας.

poulios pirkagia

 Η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και αυτή τη στιγμή καίει έλατα και κέδρα. Στην περιοχή επιχειρεί πεζοπόρο τμήμα της Π.Υ. Μουζακίου, τις προσπάθειες του οποίου δυσχεραίνουν τόσο οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή όσο και το δύσβατο της περιοχής.

 Η κατάσταση ωστόσο κρίνεται ως ελεγχόμενη και δεν διαφαίνεται μεγαλύτερος κίνδυνος.

 Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώσουμε σχετικώς, μιας και βρισκόμαστε μαζί με τον Πρόεδρο του ΔΣ Αργιθέας στο σημείο για να βοηθήσουμε αν και εφόσον χρειαστεί.

 




Total
0
Shares
Previous Article
Rapid Test στον Δήμο Πύλης

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Σάββατο

Next Article
Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Οι Πολιτικοί - Ιστορικοί- Ψυχολόγοι έχουν πρώτο λόγο - προτού το επόμενο κύμα κόβιντ19 σαρώσει τα πάντα!!!