Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΠΥ Μουζακίου: Διοικητικά πρόστιμα σε επιχειρήσεις για μη τήρηση των μέτρων Πυροπροστασίας

Πρόστιμο 200 ευρώ από την ΠΥ Μουζακίου για εμπρησμό από αμέλεια ΠΥ Μουζακίου: Διοικητικό πρόστιμο για πυρκαγιά - ΠΥ Μουζακίου: Διοικητικά πρόστιμα σε επιχειρήσεις για μη τήρηση των μέτρων Πυροπροστασίας

ΠΥ Μουζακίου: Διοικητικά πρόστιμα σε επιχειρήσεις για μη τήρηση των μέτρων Πυροπροστασίας

Ενημερώνουμε ότι η Υπηρεσία μας στο πλαίσιο των εκτάκτων ελέγχων τήρησης των μέτρων Πυροπροστασίας επέβαλε ήδη Διοικητικά Πρόστιμα, σύμφωνα με την 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή Μουζακίου και Μαυρομματίου.

Παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων για την πιστή εφαρμογή των μέτρων και μέσων πυροπροστασίας καθώς οι έκτακτοι έλεγχοι θα συνεχιστούν. Το ελάχιστο Διοικητικό Πρόστιμο ανέρχεται στο ποσό των 200 Ευρώ, σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική.

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε ότι η τρέχουσα αντιπυρική περίοδος διαρκεί έως 31-10-2022 και κατά συνέπεια απαγορεύεται κάθε είδους καύση σε υπαίθριους χώρους. Στους παραβάτες θα  επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την 9/2021 Π.Δ. και την 19/2020 Π.Δ. Ειδικά για φωτιά σε υπολείμματα καλλιεργειών εκτός από την επιβολή διοικητικού προστίμου θα ενημερώνεται αρμοδίως και ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Από 01-11-2022 επιτρέπεται η καύση με την προϋπόθεση της τήρησης των μέτρων αποφυγής εξάπλωσης της φωτιάς σύμφωνα με την 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη.

Mουζάκι  07-10-2022

Ο Διοικητής

Στυλιανός Θ. Φούκας

Αντιπύραρχος
Total
0
Shares