Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ψηφίζουμε για το μέλλον

Οι εκλογές αυτές μοιάζουν με δημοψήφισμα

Οι εκλογές αυτές μοιάζουν με δημοψήφισμα. Την Κυριακή ψηφίζουμε για την ανάπτυξη, την ανασυγκρότηση και την αλλαγή της πατρίδας μας ή για τη συντηρητική παλινόρθωση.

Η αναμέτρηση της 20ης Σεπτέμβρη είναι το δεύτερο μεγάλο δημοψήφισμα για το αύριο του λαού και του τόπου μας.

Γιατί και στη κάλπη της Κυριακής ΟΧΙ ψηφίζουμε:
Όχι στην παλινόρθωση του παλαιού καθεστώτος της υποτέλειας, της εξάρτησης, της διαφθοράς και της διαπλοκής.
Όχι στη ΝΔ, που, πράγματι, εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο, το σύστημα συμφερόντων της διαπλοκής και της εξάρτησης.

Τώρα ζητάμε τη τρίτη και οριστική ετυμηγορία του λαού για να τελειώνουμε με το χθες και να κερδίσουμε το αύριο. Την πρώτη φορά, στις 25 Γενάρη, με την εκλογή της πρώτης αριστερής κυβέρνησης. Τη δεύτερη, στις 5 του Ιούλη, με το περήφανο, το μυριόστομο Όχι.

Και την τρίτη και φαρμακερή στις 20 Σεπτέμβρη, δίνοντας στο ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνον την πρωτιά, αλλά και καθαρή και μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ. Ξεκάθαρη εντολή διακυβέρνησης και αλλαγής.
Στις 12 του Ιούλη υπερασπιστήκαμε την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού.

Ματώσαμε, μείναμε όρθιοι και προχωράμε. Γιατί η Αριστερά υπάρχει για να ματώνει για το λαό.
Η Αριστερά υπάρχει για να προστατεύει τους πιο φτωχούς, τους πιο αδύναμους στην κοινωνία.
Όχι για να τους παραδίδει ανυπεράσπιστους στην ολιγαρχία. Αν εμείς δεν ματώσουμε για τους φτωχούς ανθρώπους, ποιος θα το κάνει; Η αριστερά που απλά και μόνον καταγγέλλει είναι ακίνδυνη και βολική για το κατεστημένο και την ολιγαρχία.

Αντίθετα, η Αριστερά που μάχεται, παρεμβαίνει και αγωνίζεται για να αλλάξει τους συσχετισμούς δύναμης στην Ελλάδα και την Ευρώπη, προς όφελος των εργαζόμενων, των ανθρώπων του μόχθου και της δημιουργίας, είναι ο μόνος πραγματικός κίνδυνος που έχουν μπροστά τους το παλιό πολιτικό κατεστημένο και η ντόπια και ξένη η ολιγαρχία.
Γι’ αυτό ο αγώνας συνεχίζεται.

Την Κυριακή δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο ΣΥΡΙΖΑ για να έχει τη Δευτέρα ο λαός μας τη δική του κυβέρνηση.
Και από αυτή τη μάχη, δεν μπορεί και δεν πρέπει να λείψει κανείς. Γιατί και αυτή η κάλπη έχει χαρακτήρα δημοψηφίσματος. Όποιος απέχει, γέρνει τη πλάστιγγα προς την άλλη μεριά. Είναι σα να ψηφίζει υπέρ όλων αυτών που τον οδηγούν στην αποχή. Υπέρ του κράτους της κοινωνικής αδικίας και της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας.
Ωστόσο, στις παρούσες συνθήκες η αποχή είναι μια πολυτέλεια που δεν την έχουμε ούτε ως χώρα ούτε ως πολίτες.

Καλούμε ιδιαίτερα τις νέες και τους νέους να μπουν ξανά μπροστά στον αγώνα για την ελπίδα να ζήσουν, να δουλέψουν και να ονειρευτούν στον τόπο μας.
Να πάνε στην κάλπη, να ενωθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, να μπούνε μπροστά, για να πάει ο τόπος μας μπροστά.
Για να σταματήσει η διαρροή επιστημόνων στο εξωτερικό. Για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια και να προκόψουν στη πατρίδα μας. Γιατί μόνο με τη νέα γενιά μπροστά, μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα
Για να μην επιστρέψουμε το κράτος της διαφθοράς και της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας, η απάντηση βρίσκεται στα χέρια του λαού: παίρνουμε την Ελλάδα στα χέρια μας! Δεν τη χαρίζουμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα, για να έχουν οι νέοι και οι νέες την ελπίδα και το όνειρο για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο τους!

Καμία ψήφος χαμένη για το ΣΥΡΙΖΑ

Γιατί κάθε ψήφος που χάνεται για τον ΣΥΡΙΖΑ, την κερδίζει η ΝΔ. Κάθε ψήφος που δεν δίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος εμπιστοσύνης στη διαπλοκή και τη διαφθορά.
Ξεμπερδεύουμε με το παλιό οριστικά.
Κερδίζουμε το αύριο.
Κερδίζουμε την ζωή μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
18/9/2015




Total
0
Shares
Previous Article

Σειρά σημαντικών επαφών της Διοίκησης και των στελεχών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας.

Next Article

Κώστας Τσιάρας: Δεν παραδίδουμε τη χώρα