Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ψηφίσματα του ΔΣ Καρδίτσας για τα προβλήματα των αγροτοκτηνοτρόφων και των εμπόρων

dimos karditsas

Ψήφισμα συμπαράστασης για τα προβλήματα αγροτών και των κτηνοτρόφων της Καρδίτσας εξέδωσε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο της Καρδίτσας μετά από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης η οποία υποβλήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του σώματος.

Το ψήφισμα είναι το παρακάτω:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ

«Τεράστιες δυσκολίες αντιμετωπίζει ο αγροτοκτηνοτροφικός κόσμος της περιοχής μας και βρίσκεται σε κινητοποιήσεις αυτές τις μέρες. Οι τιμές των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων είναι χαμηλότερες στα περισσότερα προϊόντα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, το κόστος παραγωγής, όπως και το κόστος διαβίωσης, ανεβαίνουν συνεχώς δυσκολεύοντας την ζωή τους και την παραμονή τους στα χωριά. Την περασμένη χρονιά, πέραν της μακροχρόνιας οικονομικής κρίσης, δέχτηκαν ουσιαστικά χαριστική βολή από τις πλημμύρες και την πανδημία που εκμηδένισαν τα έσοδά τους. Το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας συμπαραστέκεται στους αγροτοκτηνοτρόφους του νομού μας και καλεί την κυβέρνηση να ανταποκριθεί άμεσα και να δώσει λύσεις στα αιτήματά τους, που δόθηκαν γραπτά στον πρωθυπουργό κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Καρδίτσα.»


Ψήφισμα συμπαράστασης για τα προβλήματα των εμπόρων και των επαγγελματιών της Καρδίτσας εξέδωσε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο της Καρδίτσας μετά από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης η οποία υποβλήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του σώματος.

Το ψήφισμα είναι το παρακάτω:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ  ΕΜΠΟΡΩΝ, ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ

«Η κατάσταση για χιλιάδες μικροεπαγγελματίες και εμπόρους συνεχίζει να είναι πολύ δύσκολη ως συνέπεια της μακροχρόνιας οικονομικής κρίσης που επιδεινώ-θηκε με την πανδημία και τις πλημμύρες. Η όποια κίνηση στην αγορά τις μέρες των γιορτών έδωσε μια μικρή ανάσα αλλά δεν άλλαξε την κακή εικόνα. Τα επιδόματα που δόθηκαν δεν μπορούν να αποκαταστήσουν τις κατεστραμμένες επιχειρήσεις, να αναπληρώσουν το χαμένο εισόδημα και να επαναφέρουν την ‘’κανονικότητα’’. Το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας συμπαραστέκεται στους αυτοαπασχολούμενους, τους εμπόρους και τους μικροεπαγγελματίες της περιοχής μας, που κινητοποιούνται αυτές τις μέρες, και καλεί την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους.»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΝΤΟΣ ΘΩΜΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article
Αναστολή πληρωμής επιταγών – Ποιοι ΚΑΔ που υπάγονται στη ρύθμιση

Αναστολή πληρωμής επιταγών – Ποιοι ΚΑΔ υπάγονται στη ρύθμιση

Next Article
Αρνητικά όλα τα rapid test στο προσωπικό της ΑΝΚΑ

Rapid tests για COVID-19 στον Παλαμά, στον Κοσκινά και στην Ψαθοχώρα

Related Posts