Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ψήφισμα του ΔΣ του Επιμελητήριου Καρδίτσας για συμπαράσταση στους Αγρότες

Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας: Ο Αγώνας των Αγροτών είναι και δικός μας Αγώνας Ψήφισμα του ΔΣ του Επιμελητήριου Καρδίτσας για συμπαράσταση στους Αγρότες - Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον Αυτοκινητόδρομο Ε65 λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων - Συγκέντρωση με τα τρακτέρ στη Λάρισα την Παρασκευή 9/2

Ψήφισμα του ΔΣ του Επιμελητήριου Καρδίτσας για συμπαράσταση στους Αγρότες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με ομόφωνο ψήφισμα του στη συνεδρίαση της 25/1/2024 εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των αγροτών.

Ο αγροτικός τομέας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της ελληνικής υπαίθρου και κινητήριος μοχλός για την οικονομία της χώρας μας. Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτέμβρη στη Θεσσαλία που προκάλεσαν ανεπανόρθωτες ζημιές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, οι αγρότες βρέθηκαν σε δεινή θέση και οι διεκδικήσεις τους είναι πλέον αγώνας επιβίωσης για τα νοικοκυριά τους, τα οποία στηρίζουν οικονομικά την πρωτογενή παραγωγή και την τοπική κοινωνία.

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα αιτήματα των  αγροτών που διεκδικούν:

  1. Αποζημιώσεις στο 100% των καταστροφών σε όλους τους πληγέντες.
  1. Έργα αποκατάστασης και αντιπλημμυρικής θωράκισης σε όλη τη Θεσσαλία.

H Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, εκπροσωπώντας το σύνολο των επιχειρηματιών μελών του και σε ένδειξη έμπρακτης συμπαράστασης, αποφάσισε να προβεί σε υποβολή υπομνήματος στα αρμόδια Υπουργεία με προτάσεις του Επιμελητηρίου για την λήψη επιπρόσθετων μέτρων και άμεσων παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν στο πλαίσιο ενίσχυσης, αποζημιώσεων και αποκατάστασης ζημιών πληγέντων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από τις κακοκαιρίες DANIEL & ELIAS.

Στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών ο επιχειρηματικός κόσμος της Καρδίτσας στέκεται σύμμαχος, ώστε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη Θεσσαλία μας.
Total
0
Shares
Previous Article
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου για εκτέλεση εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου για εκτέλεση εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ

Next Article
Vasiliki Ziaka

Εθνική  Ημέρα Μνήμης των Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος

Related Posts

Δ. Τρικκαίων - Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς
Διαβάστε περισσότερα

Δ. Τρικκαίων – Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς

Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε και περιέγραψε αναλυτικά, ολόκληρο το φάσμα των ενεργειών, δράσεων, πρωτοβουλιών, συνεργασιών και έργων