Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ψήφισμα συμπαράστασης προς τους αγρότες από το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Συνεχίζεται η καταγραφή πληγέντων κατοικιών στην πόλη της Καρδίτσας-Καταγραφή πληγέντων κατοικιών στην πόλη της Καρδίτσας - Σε γενική επιφυλακή ο Δήμος Καρδίτσας για το κύμα κακοκαιρίας

Ψήφισμα συμπαράστασης προς τους αγρότες από το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης προς τους αγρότες που αυτό το διάστημα βρίσκονται σε κινητοποιήσεις εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, μετά από σχετική πρόταση που κατέθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Β. Κρανιάς. Το ψήφισμα είναι το παρακάτω:

Ψήφισμα συμπαράστασης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας εκφράζει τη συμπαράστασή του στους αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής μας που βγήκαν στους δρόμους για να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους. Θεωρεί δίκαια τα αιτήματα των κινητοποιήσεων για την μείωση του κόστους παραγωγής, την προστασία της ζωής και της περιουσίας από τις φυσικές καταστροφές με την κατασκευή αντιπλημμυρικών, αντισεισμικών και αντιπυρικών έργων, καθώς και την εξασφάλιση τιμών για τα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να διασφαλίζουν μια αξιοπρεπή διαβίωση και ζητά την ικανοποίησή τους.

Για το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Ο πρόεδρος

Θωμάς Κόντος




Total
0
Shares
Previous Article
Η Θεσσαλία στην καρδιά μας

Ψήφισμα για τους αγρότες της Περιφερειακής παράταξης "Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ"

Next Article
OTSE 2022 Vasilopita

«Διαδικτυακή Κοπή Βασιλόπιτας 2022 των Θεσσαλών Ευρώπης»

Related Posts