Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΠΣ Θεσσαλίας: Παρατάξεις ενεργές παρεμβατικές και «παρατάξεις» που σιωπούν και … ‘αμολάνε αετό’!

Αλαλούμ Περιφερειαρχών και Κυβέρνησης για «Έργα Αχελώου» - Η Θεσσαλία τελικά χρειάζεται «πανάκριβα» φράγματα ή πεταμένα λεφτά όσα έχουν δαπανηθεί ως τώρα; - Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας, η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα δώσουν σύγχρονη λύση; - Στη Θεσσαλία Λίαν αμφίρροπη η μάχη: οι Θεσσαλοί μπορούν να εκλέξουν Νέα Περιφερειάρχη με ελευθερία χωρίς 'άνωθεν' εντολές! _ Ποιά τα αποτελέσματα εργολαβίας για ασφάλεια στα προφράγματα Συκιάς Αργιθέας; - Προς Υπουργείo Εσωτερικών: Προτάσεις για τροποποίηση ν. 4804/21 & 5043/23 ενόψει τοπικών εκλογών 8-10-23 Ο αλλοπρόσαλλος Καλλικράτης κατέκαψε τα Δερβενοχώρια… Το ΔΣ Αργιθέας να «σπάσει» την εσωστρέφεια: χρωστάει 7 παραστάσεις για διεκδίκηση αιτημάτων που έχουν βαλτώσει...

ΠΣ Θεσσαλίας: Παρατάξεις ενεργές παρεμβατικές και «παρατάξεις» που σιωπούν και … ‘αμολάνε αετό’!

Είναι γνωστό ότι στις Περιφερειακές Εκλογές οι πολίτες ψηφίζουμε δια των παρατάξεων – συνδυασμών τους πληρεξούσιους αιρετούς που υποτίθεται μας εκπροσωπούν στο ανώτερο συλλογικό όργανο: το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας .

• Στις συνεδριάσεις ΠΣ γίνεται διάλογος , αντιπαράθεση και υποβολή αιτημάτων .
• Ελέγχεται η τοπική εξουσία και ενημερώνεται η ευρύτατη κοινή γνώμη .

Είναι επίσης γνωστό ότι οι περιοχές νομού Καρδίτσας υστερούν σε υποδομές και η χρηματοδότηση από την περιφέρεια είναι άδικη – άνιση – ελλιπής .

^ Οδικό δίκτυο στα ορεινά της Καρδίτσας χωρίς σήμανση , πλέγματα , στηθαία .
^ Δίχως ασφαλτόστρωση , με επικίνδυνη βατότητα . Κεντρικοί διαπεριφερειακής σημασίας δρόμοι , σχολικοί ( Ρογκια θεσσαλικών Βραγκιανων / Αργυρι κα).

•Η Μείζων Αντιπολίτευση στο ΠΣ , παντελώς απούσα , άπραγη από τον επικεφαλής της ως τον έσχατο σύμβουλο ….

Μονάχα μια ερώτηση στα 4 χρόνια θητείας !

Ποτέ δεν περιόδευσε στην ορεινή Αργιθέα – τα απόμακρα ζωντανά χωριά Αχελώου .

Για ποιό λόγο κατέρχονται στις εκλογές ;;;

• Η μόνη παράταξη που με συνέπεια και αγωνιστικότητα στέκεται δίπλα στους αργιθεατες και καρδιτσιώτες , τιμά ψήφο και λαϊκή εντολή είναι – με αντικειμενική κρίση και γλώσσα αλήθειας – η ΛΑΣ Θεσσαλίας με τον επικεφαλής της Τάσο Τσιαπλέ .

Πάνω από 15-20 ερωτήσεις / παρεμβάσεις και επίσκεψη στα ορεινά αργιθεατικα χωριά.

Ανθηρό , φράγμα Συκιάς , έργα Ιανού κα

Ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο έχει καταθέσει ο Βουλευτής ΚΚΕ Λάρισας Γ Λαμπρούλης .

Στον συνημμένο κατάλογο που μας έστειλαν τα στελέχη της ΛΑΣ Θεσσαλίας πιστοποιείται του λόγου το αληθές !

Καλούνται και τα άλλα κόμματα που στηρίζουν παρατάξεις στο ΠΣ να μας ενημερώσουν για πεπραγμένα τους , για το Λόγο που επιμένουν να προωθούν στελέχη που παραμένουν άφωνα , ακίνητα , άπραγα.

Μάλιστα κάποια από αυτά τα … αναβαθμίζουν σε ανώτερες θέσεις …!!!

* Μήπως και Γιαυτό ο νομός Καρδίτσας παραμένει ουραγός στους δείκτες ανάπτυξης – τοπικό ΑΕΠ : θέση προτελευταία στους 52 νομούς χώρας ;
* Μήπως και Γιαυτό η ορεινή Καρδίτσα ακόμη έχει χωματόδρομους – λασποδρομους και ποτάμια χωρίς γέφυρες ( Ρογκάκια Ιτάμου); Ιατρεία χωρίς γιατρούς ;

* Πέραν από κομματικές προτιμήσεις και εντάξεις οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη μαχητικότητα των συμβούλων της ΛΑΣ Θεσσαλίας και προσφορά στην προώθηση των δικαίων αιτημάτων μας !

•• Ίσως φιλοτιμηθούν και οι υπόλοιπες παρατάξεις ΠΣ και η ίδια η περιφ Αρχή που έχει εγκαταλείψει στο έλεος τον Τόπο μας …

Δημήτρης Παπακώστας
Αιρετός ΤΑ Αχελωου Θεσσαλίας 25 έτη




Total
0
Shares
Previous Article
Υπογράφηκε Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Λίμνης Πλαστήρα Ελλάδος και Coswig (Anhalt) Γερμανίας

Υπογράφηκε Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Λίμνης Πλαστήρα Ελλάδος και Coswig (Anhalt) Γερμανίας

Next Article
Ασημίνα Σκόνδρα

21 Μαΐου 2023: Ορόσημο για το μέλλον της Ελλάδας

Related Posts