Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προβολή του Δήμου Μουζακίου στον Antenna στα πλαίσια της συνεργασίας του δήμου με την Explore DMC

nezos giannakis stathis

 Ευχαριστώ τον δημοσιογράφο του Antenna Χρήστο Νέζο και την εκπομπή “ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ” #ToPrwino με την Φαίη Σκορδά που αποδέχτηκαν την πρόσκληση μου μέσω της εταιρείας μου Explore DMC να προβάλλουν τον Δήμο Μουζακίου με αφορμή την καστανογιορτή που γίνεται κάθε χρόνο στον Ελληνόπυργο Καρδίτσας.

 Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης μέσα από μια νέα και σύγχρονη αντίληψη προβολής και προώθησης του Δήμου του, στήριξε την όλη προσπάθεια, ήταν δίπλα μας και μας ξενάγησε στις ομορφιές της περιοχής. Η συνεργασία της Explore Destination Management Company με τον Δήμο Μουζακίου έχει σαν στόχο την διαμόρφωση μιας νέας ταυτότητας του Δήμου η οποία θα αναδεικνύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και την μοναδικότητα της περιοχής. Μέσα από καινοτόμες δράσεις και ενέργειες θα προβάλλουν την φυσική ομορφιά, την πλούσια πολιτισμική κληρονομιά, τα προϊόντα, την γαστρονομία, τις δραστηριότητες, διαμορφώνοντας τον Δήμο ως έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό ο οποίος θα προσφέρει ελκυστικές προτάσεις για τουρισμό εμπειρίας όλο τον χρόνο.

Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσω και όλους όσους συνέβαλλαν με τη βοήθεια τους και τη φιλοξενία τους για την υλοποίηση της εκπομπής.

Για την Explore DMC

Γιώργος Γιαννάκης


[RPG id=113026]




Total
0
Shares
Previous Article
15 october pagkosmia mera agrotissas

15η Οκτωβρίου παγκόσμια ημέρα της αγρότισσας...Oι γυναίκες που φυτεύουν τα όνειρα τους

Next Article
erasmus0

Συμμετοχή του Γυμνασίου – Λ.Τ. Μαγούλας στο #ErasmusDayΩ 2019

Related Posts