Προβλήματα στον οδικό άξονα Καρδίτσας – Λάρισας

odiko diktyo erga karditsa larisa 1

 Θεωρώ ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας έπραξαν το καθήκον τους,

μπράβο

που εξήλθαν από τα γραφεία τους, δίνοντας άμεσα λύση σε προβλήματα που αφορούν την οδική ασφάλεια, δεν πέρασε ούτε ένα εικοσιτετράωρο από την δημοσίευση μου, για τις λακούβες και τα πρόβληματα στον οδικό άξονα Καρδίτσας – Λάρισας και τα μηχανήματα έχουν προχωρήσει με την εγκατάσταση τους στην επίλυση των προβλημάτων, εκτελόντας τις απαραίτητες εργασίες με νέα ασφαλτόστρωση στο ύψος της περιοχής Συκιώνας.

odiko diktyo erga karditsa larisa 2

 Ελπίζω να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και δώσουν λύσεις προχωρώντας με αντίστοιχες εργασίες και σε άλλα σημεία του Νόμου μας, όπου υπάρχουν επικίνδυνα σημεία στο οδόστρωμα και κυρίως στον ορεινό άξονας και σε περιοχές που έχουμε επισημάνει, αλλά και οπουδήποτε υπάρχουν προβλήματα. Νομίζω ότι είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη να επισημαίνει, να ενημερώνει και να δημοσιοποιεί, θέματα που αφορούν την ασφάλεια του συνόλου των συμπολιτών, αλλά και προβλήματα της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

 Εγώ θα συνεχίσω, χωρίς να θέλω να προσβάλλω ή να μειώσω κάποιον, θα αναδεικνύω τα προβλήματα του τόπου μου, γιατί είναι υποχρέωση μου, όπως και του καθενός ξεχωριστά. Θέλω να είμαι χρήσιμος και όχι αρεστός.

kolovos ioannis

ΙΩΑΝΝΗΣ Λ. ΚΟΛΟΒΟΣ

Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας
Total
0
Shares