Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» Θεσσαλίας: Η Θεσσαλία αλλάζει σελίδα και πορεία

«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» Θεσσαλίας: Η Θεσσαλία αλλάζει σελίδα και πορεία

«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» Θεσσαλίας: Η Θεσσαλία αλλάζει σελίδα και πορεία

Η Θεσσαλία αλλάζει σελίδα και πορεία

Στη λαϊκή αγορά της Καρδίτσας και σε γειτονικά της καταστήματα περιόδευσε την Τετάρτη, 20-9-2023 κλιμάκιο με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κο Δημήτρη Κουρέτα.

Οι περιοδεύοντες συνομίλησαν με πολίτες, καταστηματάρχες αλλά και μικροπωλητές, παρουσιάζοντας τις θέσεις του συνδυασμού και ακούγοντας τα προβλήματα που οι συνομιλητές ανέφεραν. Διαπίστωσαν την έκδηλη  αγωνία αλλά και ανησυχία που επικρατεί για το μέλλον της περιοχής, η οποία, μετά τον Ιανό, έχει υποστεί και το ισχυρό χτύπημα της τελευταίας και πολύνεκρης θεομηνίας Daniel, που άφησε πίσω της πολλά κατεστραμμένα χωριά και τους ανθρώπους τους σε απόγνωση.

Διάχυτη σε όλους η πικρία και η έντονη απογοήτευση απέναντι στη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και του ίδιου του κου Αγοραστού, εξαιτίας της απραξίας τους για την υιοθέτηση μέτρων ουσιαστικής στήριξης των αγροτών και λοιπών επαγγελματιών. Έντονος, επίσης, και ο προβληματισμός για την έλλειψη κατάλληλων έργων όλ’ αυτά τα χρόνια και κυρίως μετά τη θεομηνία του Ιανού, ικανών να αποτρέψουν την καταστροφή που η τελευταία θεομηνία Daniel προκάλεσε στο τόπο μας, διαλύοντας τον καλλιεργητικό ιστό και κάθε μορφή παραγωγικής διαδικασίας. Σύντομα οι συνέπειες θα αρχίσουν να γίνονται αισθητές απ’ όλους, τόνισαν πολλοί μικροπωλητές και επιχειρηματίες, επισημαίνοντας τις ελλείψεις αγαθών, που θα παρουσιαστούν, αλλά και την αύξηση τιμών που αυτή θα επιφέρει.

Από την πλευρά τους οι περιοδεύοντες εξέφρασαν την αποφασιστικότητα όλων των υποψηφίων συμβούλων για την Περιφέρεια Θεσσαλίας με το συνδυασμό ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ αλλά και του ίδιου του υποψήφιου Περιφερειάρχη κου Κουρέτα, να δώσουν τέλος στο τέλμα που οδήγησαν την περιοχή οι πολιτικές και οι επιλογές του σημερινού και επί δεκατρία χρόνια Περιφερειάρχη  κου Αγοραστού και της παράταξής του. Και τόνισαν ότι τούτο μπορεί να υλοποιηθεί με την ουσιαστική στήριξη της παραγωγής, την υιοθέτηση μέτρων που θα την προσδώσουν αξία και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, μέσα από την αξιοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων και πάντα σε διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους αγρότες και λοιπούς επαγγελματίες.

Η Θεσσαλία αλλάζει, πλέον, σελίδα και πορεία.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ/ΠΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

protovoulia thessalias 2

 

 

 
Total
0
Shares