Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρωτοβουλία του προεδρού ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσού Γεώργιου για διευρυμένη συνάντηση με θέμα τον οδικό άξονα Ε-65

είναι σε όλους μας γνωστό ότι η συγκεκριμένη συνάντηση είναι ήδη προγραμματισμένη από την ΠΕΔ Θεσσαλίας να πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα τον μήνα Σεπτέμβριο

Αγαπητέ Ντίνο,

είναι σε όλους γνωστό το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξε το Δ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας και προσωπικά εγώ για την συνέχιση του σημαντικότατου για τη Θεσσαλία έργου, τον οδικό άξονα Ε-65.

Θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι με πρωτοβουλία μου στις 11 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στα Αμπελάκια του Δήμου Τεμπών, ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας με τίτλο «ΑΝΑΔΕΙΞΗ – ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΕΜΠΩΝ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ», με συγκεκριμένη εισήγηση που ως τίτλο είχε Δρόμοι Ανάπτυξης Θεσσαλίας – ΠΑΘΕ – Οδικός Άξονας Ε-65. Η ανάλυση του θέματος έγινε από τον μελετητή κο Ζέκο Κων/νο και αναδείχθηκε περίτρανα η σπουδαιότητα τόσο για το τμήμα Καλαμπάκα – Παναγιά όσο και η διευρωπαϊκότητα του συγκεκριμένου έργου. Το ενδιαφέρον και ο προβληματισμός για την εξέλιξη αυτού του έργου ήταν εξαιρετικά έντονος με αποτέλεσμα να ανακοινώσω αμέσως την υλοποίηση μιας διευρυμένης συνάντησης εργασίας με τους προέδρους των ΠΕΔ Ηπείρου , Στερεάς Ελλάδας , Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας , με την παρουσία και πολιτικών παραγόντων.

            Είναι σε όλους μας γνωστό ότι η συγκεκριμένη συνάντηση είναι ήδη προγραμματισμένη από την ΠΕΔ Θεσσαλίας να πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα τον μήνα Σεπτέμβριο . Προσωπική μου πεποίθηση αλλά και των μελών του ΔΣ είναι ότι τα αποτελέσματα αυτής της διευρυμένης συνάντησης εργασίας θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για τη Θεσσαλία με δεδομένο ότι για πρώτη φορά οι συγκεκριμένοι φορείς θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι συζήτησης για αυτό το τόσο σημαντικό έργο.

Η πρωτοβουλία που ανέλαβα ως πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας δεν θα σταματήσει σε αυτή τη συνάντηση αλλά αντίθετα θα είναι έναυσμα για όλες τις απαιτούμενες συνέργειες για την επίτευξη πολυπόθητων στόχων και επιτάχυνση ενεργειών που αφορούν στο οδικό διευρωπαϊκό άξονα Ε-65.

            Είμαι βέβαιος , αγαπητέ Ντίνο , ότι η επιστολή σου με αποδέκτη εμένα προσωπικά πηγάζει από το γνωστό ενδιαφέρον που έχεις διαχρονικά επιδείξει για το συγκεκριμένο έργο. Είναι σημαντικό όμως να γνωστοποιήσουμε σε όλους ότι το ΔΣ της ΠΕΔ Θεσσαλίας , στο οποίο είσαι σημαντικό μέλος , έχει προ καιρού όπως προ είπα , αναλάβει την πρωτοβουλία να αναδείξει την σημαντικότητα της ολοκλήρωσης του Ε-65.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας

ΚΩΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δήμαρχος Μουζακίου

 




Total
0
Shares
Previous Article

Στις εγκαταστάσεις του φράγματος Σμοκόβου περιόδευσε ο Δήμαρχος Σοφάδων

Next Article

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων σε Λάρισα και Βόλο