Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρωτότυπες δράσεις στο ΚΔΑΠ ΤΣΙΤΣΙΜΠΙΚΟΥ-ΜΠΑΡΟΥΤΑ

klooun kiko kiko parousiasi vivliou

Πρωτότυπες δράσεις στο ΚΔΑΠ ΤΣΙΤΣΙΜΠΙΚΟΥ-ΜΠΑΡΟΥΤΑ

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση για παιδιά και τους γονείς τους στην οποία θα παραβρέθηκαν η Δρ. Γιαγκάζογλου Παρασκευή, Καθηγήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδικών βιβλίων και θεατρικών έργων για παιδιά, καθώς και ο γνωστός κλόουν Κίκο Κίκο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κινηματοθέατρο Μουζακίου.

sti mesi tou pouthena1

Η Δρ. Γιαγκάζογλου παρουσίασε το βιβλίο της ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ από τις εκδόσεις ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ. Η παρουσίαση του παραμυθιού έγινε με θεατρική αφήγηση και με θεατροπαιδαγωγικές δραστηριότητες. Στόχος ήταν να επιτευχθεί ο προβληματισμός, η εμβάθυνση, η αλληλεπίδραση και η προσωπική εμπλοκή των παιδιών με τους ήρωες του παραμυθιού, αναλύοντας καταστάσεις, συμπεριφορές και αισθήματα. Σκοπός της παρουσίασης ήταν να κατανοήσουν τα παιδιά, μέσα από το παραμύθι και το παιχνίδι, βασικές δεξιότητες προσωπικής ασφάλειας όπως η απαγωγή, η αποπλάνηση, το bullyng ώστε να μπορέσουν να εφαρμοστούν σε περίπτωση κινδύνου.

klooun kiko kiko

Επίσης ο κλόουν Κίκο Κίκο θα διασκέδασε με τα παιδιά, συνομίλησε και τραγούδησε μαζί τους αλληλοεπιδρώντας στο παιχνίδι και στη μαγεία!!




Total
0
Shares
Previous Article
Limni Plastira Nikos Zarnakoupis

Σε πλήρη εξέλιξη έργα οδοποιίας στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Next Article
Ενημέρωση βαμβακοκαλλιεργητών για την αποτελεσματική φυτοπροστασία των καλλιεργειών

1ο δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια της ΠΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ