Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρωτόγνωρη εμπειρία για τα ΑμεΑ της δομής Αμπελώνα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας

kentro koinonikis pronoias Thessalias

Πρωτόγνωρη εμπειρία για τα ΑμεΑ της δομής Αμπελώνα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΚΚΠΠΘ)

Σε απόλυτη εγρήγορση και ετοιμότητα βρέθηκε το προσωπικό της Δομής Αμπελώνα κατά τη διάρκεια του σεισμού που εκδηλώθηκε στην περιοχή της Λάρισας καθώς μέσα σε λίγα λεπτά άδειασε όλο το κτίριο, μεταφέροντας τους περιθαλπόμενους, κλινήρεις και περιπατητικούς, στον ασφαλή περιβάλλοντα χώρο.

Ταυτόχρονα, σε Τρίκαλα Καρδίτσα και Βόλο, πάρθηκαν άμεσα αποφάσεις που αφορούσαν στην ασφάλεια των περιθαλπομένων και των εργαζομένων αφού δεν χρειάστηκαν παρεμβάσεις παρά μόνο προληπτικά μέτρα.

Οι δε περιθαλπόμενοι μας βίωσαν τον προαυλισμό τους ως εκδρομή! με την καθησυχαστική συμπεριφορά προϊσταμένων και λοιπού προσωπικού.

Άμεσο και συγκινητικό ήταν και το ενδιαφέρον της Υφυπουργού κας Δόμνας Μιχαηλίδου, για την ασφάλεια όλων των περιθαλπομένων και των εργαζομένων των δομών του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας καθώς επικοινώνησε τηλεφωνικά με την πρόεδρο κα Δήμητρα Παππά εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή της.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προσωπικά τον περιφερειάρχη μας Κώστα Αγοραστό που με εντολή του, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων κος Ντάγιας Χρήστος και η προισταμένη τμήματος δομών και περιβάλλοντος κα Κωστούλη Βάια, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας.

Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ σε όλους όσους μας νοιάζονται και μας το επικοινωνούν με κάθε τρόπο.

Το Δ.Σ του Κ.Κ.Π.Π.Θ

και η Πρόεδρος

Δήμητρα Παππά




Total
0
Shares
Previous Article
Συνάντηση του Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης & Σταγών κ. Αλεξίου Κανίνα με τη Διευθύντρια Δ.Ε. Τρικάλων κα. Ελένη – Μαρίνα Ξυνοπούλου

Συνάντηση του Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης & Σταγών κ. Αλεξίου Κανίνα με τη Διευθύντρια Δ.Ε. Τρικάλων κα. Ελένη – Μαρίνα Ξυνοπούλου

Next Article
giannis svarnas 1

Γιάννης Σβάρνας: Η σιωπή είναι χρυσός κε Τσιάκο