Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας Παναγιώτας Βράντζα

 

 Το 2018 ήταν η χρονιά αντιστροφής του κλίματος και της πορείας της χώρας. Υπήρξε η αρχή του τέλους της οκτάχρονης περιόδου σκληρής λιτότητας και το τέλος της αυστηρής και σε μεγάλο βαθμό καταστροφικής επιτροπείας.

 Η έξοδος αυτή, δεν ήταν ούτε δεδομένη ούτε νομοτελειακή. Αντίθετα ήταν το αποτέλεσμα σκληρής και μεθοδικής δουλειάς, τόσο από την κυβέρνηση, όσο κυρίως από την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της.

 Το 2019 είναι η χρονιά της ανάκαμψης και της προοπτικής. Η χώρα θα πρέπει να επουλώσει πλήρως τις πληγές της, αλλά κυρίως να οραματιστεί και να σχεδιάσει το μέλλον της. Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η θεσμική θωράκιση και η δημιουργία των υποδομών εκείνων που θα δώσουν ώθηση στην υγιή επιχειρηματικότητα και θα συμβάλουν στην ουσιαστική παραγωγική ανασυγκρότηση.

 Η διαφάνεια, η αξιοκρατία και η ισονομία είναι τα ζητούμενα και αυτό θα επιτευχθεί μόνο με συλλογική προσπάθεια στηριγμένη σε μια ισχυρή κοινωνική συμφωνία.

Καλή και δημιουργική χρονιά.

Βράντζα Παναγιώτα

Βουλευτής Καρδίτσας ΣΥΡΙΖΑ




Total
0
Shares
Previous Article

Ευχές για Καλή Χρονιά από τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας Σπύρο Λάππα

Next Article

Ευχές της Ένωσης Προέδρων Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων της ΠΕ Καρδίτσας

Related Posts

E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…