Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρώτο κουδούνι στο Δημ. Σχ. Δρακότρυπας με Ντρισμπιώτη και ΑΣ Καρδίτσας

Πρώτο κουδούνι στο Δημ. Σχ. Δρακότρυπας με Ντρισμπιώτη και ΑΣ Καρδίτσας

Πρώτο κουδούνι στο Δημ. Σχ. Δρακότρυπας με Ντρισμπιώτη και ΑΣ Καρδίτσας

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε για το Δημοτικό Σχολείο της Δρακότρυπας, παρέα με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον ΑΣΚ Καρδίτσας.

Η 14η Σεπτεμβρίου έφτασε και μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε! Όλοι ήταν εκεί πιστοί στο ραντεβού τους, όπως κάθε χρόνο. Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί
συγκεντρώθηκαν τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού για το νέο σχολικό έτος, παρουσία του προέδρου της κοινότητας Σεραφείμ Κωστάκη και του Μορφωτικού και εκπολιτιστικού Συλλόγου Δρακότρυπας «Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ». Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο ΜΕΣ «Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ», αγόρασε για τους μαθητές όλη την γραφική ύλη της σχολικής χρονιάς.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον συγχωριανό μας Ευάγγελο Μάνο, ο οποίος γέμισε με χαμόγελα τα παιδιά του σχολείου, κάνοντάς τους δώρο τσάντες και γραφική ύλη. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλοι συγχωριανοί μας το παράδειγμά του.

Όμως οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ! Μετά από πρόταση του ΜΕΣ «Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ» και την άμεση στήριξη στην πρόταση αυτή του Γιώργου Σύλα, διευθυντή του ξενοδοχείου Mouzaki Palace, τον οποίο και ευχαριστούμε, καλεσμένοι στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ήταν η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, κορυφαία πρωταθλήτρια βαδίστρια με διεθνείς διακρίσεις, αλλά και εκπροσώπηση παιχτών από την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας τον ΑΣΚ, που εκπροσωπεί τον Νομό μας στην Α2 κατηγορία στο μπάσκετ, καθώς και του μάνατζερ της ομάδας Χρήστου Δεληγιάννη. Τους ευχαριστούμε ολόψυχα για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στο όμορφο χωριό μας.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία, λιγότερους τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες σε αγωνιστικό και προσωπικό επίπεδο.

Στους εκπαιδευτικούς και στους μικρούς μας φίλους ευχόμαστε καλή πρόοδο με υγεία, δύναμη και πολλά χαμόγελα!

Τέλος, ευχαριστούμε τον Κώστα Λάζο για το φωτογραφικό υλικό.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ ΜΕΣ «Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ»

Περισσότερα νέα στις σελίδες του Συλλόγου

ΜΕΣ Ανάπλαση Δρακότρυπας

drakotrypa.gr

agiasmos drakotrypa 1

agiasmos drakotrypa 2

agiasmos drakotrypa 9

agiasmos drakotrypa 4

agiasmos drakotrypa 5

agiasmos drakotrypa 6

agiasmos drakotrypa 7




Total
0
Shares
Previous Article
synoikismos karaiskaki 2

Σύνταξη μελέτης ασφαλτοστρώσεων στο Συνοικισμό Γ. Καραϊσκάκη του Δήμου Μουζακίου

Next Article
Σταθμός βιντεοεπικοινωνίας για Κωφούς και Βαρήκοους στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Σταθμός βιντεοεπικοινωνίας για Κωφούς και Βαρήκοους στο Νοσοκομείο Τρικάλων