Πρώτη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην η Όλγα Φιάσκα, αθλήτρια του Θανάση Δεληγιάννη

Fiaska metalio

Πρώτη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην η Όλγα Φιάσκα, αθλήτρια του Θανάση Δεληγιάννη

Η Όλγα Φιάσκα αθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης η οποία προπονείται με τον ομοσπονδιακό προπονητή βάδην Θανάση Δεληγιάννη, κέρδισε στο αγώνισμα των 35 Km στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην που έγινε στην Αττάλεια της Τουρκίας και βελτίωσε την ατομική της επίδοση με χρόνο 2ώρες.58΄.44΄΄ από 2ώρες.59΄.08΄΄ από το περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η επίδοση της στα 35 Km της δίνουν το δικαίωμα μέσω ranking, ( ήταν στην 36η θέση στον κόσμο, αλλά θα ανεβεί ακόμη περισσότερο ) να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, στο οποίο και θα συμμετέχουν οι δύο Πρωταθλητές βάδην της Καρδίτσας Αλέξης Παπαμιχαήλ και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η Όλγα Φιάσκα  θα συμμετάσχει με ελπίδες διάκρισης και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 Γυναικών, έχοντας  το όριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας από το 2022 στην κατηγορία των 20Km.  Συγκαταλέγεται  δε στις κορυφαίες καλύτερες Ευρωπαίες αθλήτριες του πρωταθλήματος.

Ο Δήμος Καρδίτσας τίμησε πρόσφατα την μεγάλη αθλήτρια του βάδην, παρά το γεγονός ότι δεν κατάγεται από την πόλη μας στις βραβεύσεις που έγιναν στο Παυσίλυπο, για την δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ομάδων στο Μουσκάτ του Ομάν.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ “Ο ΦΩΚΙΑΝΟΣ” ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Fiaska metalio1Total
0
Shares