Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρώτη φορά αριστερά

Πρώτη φορά αριστερά

 

*Γράφει ο Κων/νος Αλεξίου

Σε αυτά τα 4 χρόνια διακυβέρνησης από ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ που συμπληρώθηκαν πριν από μερικές ημέρες, ο λαός βιώνει στο πετσί του την αριστερή ιδεοληψία. Μια αριστερίστικη εμμονή που, τελικά, αφάνισε τη μεσαία τάξη και δημιούργησε στρατιές ανθρώπων που εναποθέτουν την επιβίωσή τους στο κοινωνικό επίδομα και την κάρτα αλληλεγγύης. Μια αριστερίστικη εμμονή που δημιούργησε μια γενιά μετανάστευσης νέων επιστημόνων, αντίστοιχη εκείνης της δεκαετίας του 1950.

Μια διακυβέρνηση που διέλυσε την αστυνομία και αποδυνάμωσε τα τμήματα, με συνέπεια οι πολίτες να φοβούνται μέσα στα ίδια τους τα σπίτια. Και προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα ακόμα περισσότερο όταν προέτρεπε τους πολίτες «να κάνουν πως κοιμούνται». Άνοιξε τις πόρτες των φυλακών για χιλιάδες κακοποιούς με τον νόμο Παρασκευόπουλου, ενώ οι ίδιοι οι ιδεολογικοί τους συγγενείς υποδέχονταν στο κατώφλι των φυλακών ακόμα και καταδικασμένους τρομοκράτες που σκότωσαν αθώους ανθρώπους. Μια κυβέρνηση, στην οποία καθ’ ομολογία άθρησκοι αναλαμβάνουν να επιλύσουν τα δήθεν προβλήματα στις σχέσεις «Κράτους – Εκκλησία» για να καταργήσουν τελικά ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία, που αποτελεί το 90% του πληθυσμού μας.

Έτσι, αφού κατέστρεψαν τα πάντα στο πέρασμά τους, ήρθε η ώρα να παραχαράξουν και την ελληνική ιστορία. Την ιστορία της Ελλάδος και της Μακεδονίας. Και να ξαναγράψουν μια καινούργια Ιστορία για τον τόπο μας. Όπως οι ίδιοι θέλουν, όπως εκείνοι την αντιλαμβάνονται και όπως τους ίδιους βολεύει, προκειμένου να εξασφαλίσουν λίγους ακόμα μήνες στην εξουσία. Όσοι διαχειρίστηκαν, από θέσεις ευθύνης στο παρελθόν το Σκοπιανό, τίμησαν την εμπιστοσύνη των πολιτών και επέδειξαν πλήρη σεβασμό στην γνώμη και τις ευαισθησίες του λαού μας. Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να διαθέτει τη στήριξη ούτε του 20% αγνόησε τις κραυγές του ελληνικού λαού. Και αφού κατασπάραξε κοινοβουλευτικά τους ΑΝΕΛ και αποξήρανε το ΠΟΤΑΜΙ δωρίζοντας Υπουργεία σε βουλευτές για να αλλαξοπιστήσουν εν μια νυκτί, ψήφισε στην Βουλή μια συμφωνία όνειδος για την ιστορία της χώρας μας.

Μετά από όλα αυτά, το διαχρονικό σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά» επικαιροποιείται, όχι για να επιρρίψει την πέτρα του αναθέματος, αλλά για να αναδείξει και να επιβεβαιώσει, τελικά, την ιστορική συνέπεια, της μεγάλης μας παράταξης. Γιατί, πραγματικά, όταν χάνει κανείς κάτι, καταλαβαίνει την αξία του.

Ειδικά για μια χώρα που αποτέλεσε το λίκνο της Δημοκρατίας για την Ευρώπη και τον κόσμο, η αποδοκιμασία αυτής της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να γίνει με τους αντιδημοκρατικούς όρους που επικράτησαν στο τέλος του 2014. Άλλωστε, οι προπηλακισμοί και οι τραμπουκισμοί εκείνης της περιόδου δεν αρμόζουν σε έναν λαό που πληγώθηκε τόσο βαθιά από τον λαϊκισμό και την πολιτική υποκρισία.

Για τους κυνικούς δημαγωγούς και τους λαϊκιστές, η πιο σκληρή τιμωρία θα έρθει από την ίδια την ετυμηγορία των πολιτών. Και αυτή η τιμωρία θα είναι σκληρή, γιατί ο λαός θα τοποθετήσει τους πολιτικούς καιροσκόπους, αμετάκλητα, εκεί που πραγματικά ανήκουν. Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Λίγο πριν την τελική ευθεία πριν τις αυτοδιοικητικές κάλπες και τις ευρωεκλογές του ερχόμενου Μαΐου, χρέος των δημοκρατικών και φιλελεύθερων δυνάμεων δεν είναι μόνο να αποκηρύξουν τις υποψηφιότητες που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά πολύ περισσότερο να στηρίξουν ψυχή τε και σώματι τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ως προάγγελους της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που θα σηματοδοτήσουν οι επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν.

Γιατί, εμείς μπορούμε. Η Νέα Δημοκρατία Μπορεί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί.

*Κων/νός Αλεξίου

Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Σοφάδων




Total
0
Shares
Previous Article
BhnmAABNODHcAAAAABJRU5ErkJggg==

Ορισμός ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Κοιλάδας Αχελώου Αγράφων και Μετεώρων

Next Article
xionia

Πρόσληψη 5 ατόμων στο Δήμο Αργιθέας με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου