Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρώτη χοροεσπερίδα για την Περιβαλλοντική Κίνηση «Εξόρμηση για την προστασία του χωριού της Οξυάς»

 

Την πρώτη της χοροεσπερίδα πραγματοποίησε η Περιβαλλοντική Κίνηση «Εξόρμηση για την προστασία του χωριού της Οξυάς», που αγωνίζεται ενάντια στην προώθηση μικρών υδροηλεκτρικών και αιολικών πάρκων στο χωριό της Οξυάς και στην ευρύτερη περιοχή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «ΕΝΑΣΤΡΟΝ», στο  Μαυρομάτι του δήμου Μουζακίου Καρδίτσας, την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 και στόχο είχε να συμβάλει στη συγκέντρωση των αναγκαίων πόρων που απαιτούνται για την επίτευξη των σκοπών της Κίνησης, τα δε αποτελέσματά της τόσο ως προς το συγκεκριμένο στόχο όσο και ως προς τα προσδοκώμενα γενικότερα, κρίνονται ικανοποιητικά.

Όλοι όσοι παραβρέθηκαν διασκέδασαν μέχρι νωρίς το πρωί με την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής, που είχε επιμεληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Κίνησης και την αποτελούσαν οι Χρυσόστομος Μητροπάνος, Δημήτρης Αυγέρης, Στέλιος Ευαγγελάκης και Δέσποινα Καρρά στο τραγούδι, ο Δημήτρης Καραβίδας στο κλαρίνο, ο Μανώλης Καραβίδας στο βιολί, ο Περικλής Ζήσης στο λαούτο και ο Απόστολος Καψιώχας στα κρουστά, που πρόσφεραν όλοι τους εθελοντικά και χωρίς καμία αμοιβή τις υπηρεσίες τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κίνησης, με τον πρόεδρό του Θωμά Φ. Γκέκα αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του (Δημήτρης Τσιλίγκος – αντιπρόεδρος, Έφη Ευαγγελάκη – Κωστάκη – Γραμματέας,  Γρηγόρης Πάτας – Ταμίας και Γιώργος Δ. Καραβίδας – μέλος) ευχαριστούν όλους όσους παραβρέθηκαν και ενίσχυσαν, το κέντρο «ΕΝΑΣΤΡΟΝ» για τη φιλοξενία αλλά και την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής για τις υπηρεσίες της.

44023005 10209522000205860 7054421223186366464 n

20181012 235142




Total
0
Shares
Previous Article

Παρουσίαση του βιβλίου του Παύλου Καρακιόλη «Φίλιππος Β', ο μέγιστος ηγεμών των Ελλήνων» στην Καρδίτσα

Next Article

Εγκρίσεις πιστώσεων για έργα στην ΠΕ Τρικάλων

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”