Προτάσεις ΕΠΣ Καρδίτσας προς την Ε.Ε /ΕΠΟ  

Προτάσεις ΕΠΣ Καρδίτσας προς την Ε.Ε /ΕΠΟ

ΠΡΟΣ

Ε.Ε /ΕΠΟ  

Η Ε.Ε της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  στη συνεδρίασή της, της 7-5-2020 ομόφωνα αποφάσισε:

1)Εν όψει της τελικής απόφασης, σχετικά με τη Γ΄ Εθνική, που θα ληφθεί  στην προσεχή συνεδρίαση της ΕΕ /ΕΠΟ, μετά από προτάσεις των ενώσεων, παρακαλούμε να συζητηθούν τα εξής :

H  Ε.Ε/ΕΠΟ στη συνεδρίαση της 29-4-2020, έλαβε απόφαση περί οριστικής λήξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και ιδιαίτερα στην Α΄ κατηγορία, την ανάδειξη ως πρωταθλητή του πρώτου της βαθμολογίας κατά το χρόνο της διακοπής των αγώνων,  και συγχρόνως προαγωγή του  στη Γ΄ Εθνική. Θεωρούμε άδικη την παραπάνω απόφαση, διότι δεν λαμβάνεται υπόψη κανένα κριτήριο, αφού ο πρώτος της βαθμολογίας ανέρχεται κατηγορία χωρίς και μαθηματικά να έχει ανακηρυχθεί πρωταθλητής, διότι σε πολλές ενώσεις εκκρεμούν πολλές αγωνιστικές.  Μεταξύ των δυο πρώτων αγώνας για τον β΄ γύρο με  τη διαφορά τους στον 1 βαθμό καθώς επίσης  και αγώνες  play-off .

Αφού η συνέχιση των αγώνων καθίσταται αδύνατη, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ η την ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ με τις δεύτερες ομάδες της βαθμολογίας,  όταν η διαφορά  των δύο πρώτων ομάδων είναι μικρότερη των 3 βαθμών.

2)Ανάδειξη κυπελλούχου:

Επειδή για την ολοκλήρωση της διοργάνωσης στην Ένωσης μας υπολείπεται μόνο ο τελικός, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ  Ο ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ να μην αναδειχθεί ύστερα από κλήρωση όπως έχετε αποφασίσει, αλλά ύστερα από αγώνα μεταξύ των σωματείων που έχουν προκριθεί στον τελικό και ο οποίος θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο με την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

                  -Ο-                                                                               -Ο-

                               ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                 ΣΦΗΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ                                                                   ΚΡΑΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

 ΕΠΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣTotal
0
Shares