Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καρδίτσας

Αποτελέσματα Εκλογών για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Καρδίτσας

Δελτίο Τύπου της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καρδίτσας

  Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καρδίτσας διοργανώνει το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024, ώρα 10.00π.μ. την προσυνεδριακή συνδιάσκεψη ενόψει του Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 23-25 Φεβρουαρίου 2024.

Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΚΙΕΡΙΟΝ» (ημιώροφος) και εισηγητής θα είναι ο σ. Νίκος Σκορίνης, μέλος της Κ.Ε.

Στα πλαίσια του πλάνου επανάκαμψης και του προγράμματος επενδύσεων στην ελληνική επικράτεια, με έμφαση στην ενίσχυση και προστασία των σημερινών κι επόμενων γενεών ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θέτει τις βάσεις για ένα θετικό προγραμματισμό με εμπροσθοβαρείς πολιτικές για το μέλλον.

Καλούνται τα μέλη να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν ενεργά στην κατάθεση προτάσεων και στο διάλογο που θα προηγηθεί.

Για την Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article
Αλαλούμ Περιφερειαρχών και Κυβέρνησης για «Έργα Αχελώου» - Η Θεσσαλία τελικά χρειάζεται «πανάκριβα» φράγματα ή πεταμένα λεφτά όσα έχουν δαπανηθεί ως τώρα; - Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας, η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα δώσουν σύγχρονη λύση; - Στη Θεσσαλία Λίαν αμφίρροπη η μάχη: οι Θεσσαλοί μπορούν να εκλέξουν Νέα Περιφερειάρχη με ελευθερία χωρίς 'άνωθεν' εντολές! _ Ποιά τα αποτελέσματα εργολαβίας για ασφάλεια στα προφράγματα Συκιάς Αργιθέας; - Προς Υπουργείo Εσωτερικών: Προτάσεις για τροποποίηση ν. 4804/21 & 5043/23 ενόψει τοπικών εκλογών 8-10-23 Ο αλλοπρόσαλλος Καλλικράτης κατέκαψε τα Δερβενοχώρια… Το ΔΣ Αργιθέας να «σπάσει» την εσωστρέφεια: χρωστάει 7 παραστάσεις για διεκδίκηση αιτημάτων που έχουν βαλτώσει...

H τοποθέτηση ανεμογεννητριών στη θέση «Καζάρμα» θα προχωρήσει! Όσοι αντιδρούν... ματαιοπονούν...

Next Article
Διδακτική επίσκεψη της Α' τάξης του ΕΠΑΛ Μουζακίου στη Βιομηχανία ξύλινων κουφωμάτων «Τσίγκας Α.Ε.»

Διδακτική επίσκεψη της Α' τάξης του ΕΠΑΛ Μουζακίου στη Βιομηχανία ξύλινων κουφωμάτων «Τσίγκας Α.Ε.»