Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο Μουζάκι, λόγω εκτέλεσης εργασιών για το φυσικό αέριο

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, από σήμερα Δευτέρα 08/03 έως και Παρασκευή 12/03 και ώρες 07:30  – 15:30, θα γίνει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών για το φυσικό αέριο, στην οδό Μάρκου Μπότσαρη (μεταξύ των οδών Ηρακλέους και Παρθενώνος).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από την κατασκευάστρια εταιρεία, από τις πλησιέστερους οδούς και από τις διασταυρώσεις που επιτρέπεται η στροφή προς αυτές, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Α.Τ. Μουζακίου.

Η εργοταξιακή σήμανση και ο φωτισμός θα παραμένουν και τις ώρες που δε γίνονται εργασίες καθώς και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το Α.Τ. Μουζακίου, κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών να επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα, με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας.Η παρούσα είναι προσωρινή και ισχύει μόνο για το ως άνω αναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Οι παραβάτες της παρούσης, θα διώκονται και θα τιμωρούνται με πρόστιμο ή κράτηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Total
2
Shares
Previous Article
Απεβίωσε η Έλλη Ερρίκου Διβάνη του ομώνυμου ξενοδοχειακού ομίλου

Απεβίωσε η Έλλη Ερρίκου Διβάνη του ομώνυμου ξενοδοχειακού ομίλου

Next Article

Αυξημένα αστυνομικά μέτρα και περιπολίες στις περιοχές που έχουν πληγεί από το σεισμό


Total
2
Share